BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.413,15
HABER /  GÜNCEL

Akıl almaz kaza güvenlik kamerasında

Kontrolden çıkan otomobili halk otobüsü sürükledi...

Abone ol

İstanbul Maltepe 'de halk otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza otobüsteki güvenlik kamerası tarafından işte böyle kaydedildi.

5 Ocak’ta D-100 Karayolu Cevizli mevkiinde meydana gelen kazada, içerisinde annesi Akgül Kalender ile kız kardeşi Sevim Yıldız’ın bulunduğu Suna Parlar yönetimindeki 34 ED 8144 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak orta şeritte yan durdu. Bu sırada aynı şeritten ilerleyen ve Kurtköy-Kadıköy seferini yapan Sinan Kılıç idaresindeki 34 PD 334 plakalı özel halk otobüsü, aniden duran otomobile hızla çarptı. Kazada Sevim Yıldız hayatını kaybederken, anne Akgül Kalender ve kızı Suna Parlar ise ağır yaralandı.

OLAY NASIL OLDU?

Halk otobüsünde bulunan güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen kaza görüntülerinde, halk otobüsü D-100 Karayolu Cevizli durağından yolcu aldıktan sonra hareket ediyor. Bu sırada Parlar yönetimindeki otomobil, Cevizli köprüsünden D-100 Karayolu’na katılarak otobüsün önünden aynı istikamette ilerlemeye devam ediyor. Ancak kısa süre sonra otomobil, yalpalamaya başladıktan sonra halk otobüsünün ilerlediği şeritte yan pozisyonda duruyor. Bir anda önünde duran otomobili fark edemeyen otobüs sürücüsü de otomobile hızla çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle otobüsün ön camı kırılırken, müşterilerin de bağırışları duyuluyor.