BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,73
ALTIN 2.410,53
HABER /  GÜNCEL

Akıl almaz kaçırma olayı

Adapazarı'nda inanılmaz bir olay yaşandı. 3 genç kız ilkokul öğrencisini kaçırdı. Bakın hemde nasıl?

Abone ol
Adapazarı'nda inanılmaz bir olay yaşandı. 3 genç kız otomobille kaçırdıkları ilköğretim okulu öğrencisini beyzbol sobasıyla feci şekilde dövdü.

Edinilen bilgiye göre, Yağcılar Mahallesi Göl sokakta meydana gelen olayda, evine gitmekte olan Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi B.İ. (14), yanında duran 34 UF 7768 plakalı otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı.
 
Vatandaşların şaşkın bakışları arasında 14 yaşındaki çocuğu otomobile bindiren 3 genç kız, hızla uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis alarma geçti. B.İ'yi otomobille Sakarya Nehri kıyısına götüren genç kızlar, çocuğu dövmeye başladı. Daha sonra genç kızlar, B.İ'yi Yağcılar Mahallesi'nde bulunan evlerine getirdiler. Burada da küçük çocuğu döven kızlar, yaklaşık 2 saat alıkoydukları B.İ'yi kimseye söylememesi konusunda uyardıktan sonra serbest bıraktı.

Polise giderek şikayetçi olan B.İ, çok korktuğunu belirterek, "Bir araba önümde durdu. Beni zorla arabaya bindirdiler. Arabanın içinde seni öldüreceğiz, boğacağız diye bağırdılar. Sakarya Nehri kıyısına götürdüler. Beni dövmeye başladılar. Daha sonra eve götürdüler. Evde de dövmeye başladılar. Seni öldürürüz, anneni öldürürüz diye sürekli bağırdılar. Beyzbol sopası ile dövdüler. Boğazımı sıktılar. Niye dövdüklerini bilmiyorum. Sonra beni kimseye söyleme diye bıraktılar" şeklinde konuştu.
Başına gelenler nedeniyle büyük korku ve şok yaşan B.İ, polisle birlikte evine götürülerek annesine olay hakkında bilgi verildi. Yürümekte dahi zorlanan B.İ. çok korktuğunu belirtti.

B.İ'nin ifadesi sonrası polis çocuğu kaçırıp döven ve alıkoyan anne Nebahat V. ile kızları F.A., S.A. ve M.A'yı gözaltına aldı. Polis merkezine getirilen kadınlar, kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarını tehdit ederek hakarette bulundu.

Bu arada kadınların 14 yaşındaki çocuğu intikam için kaçırarak dövdükleri belirlendi. B.İ.'nin ağabeyi Özgür İ.'nin (18) kadınlardan F.A'yı (36) döverek darp ettiği ve bu yüzden B.İ'yi kaçırarak dövdükleri öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.