BIST 9.961
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.433,80
HABER /  DÜNYA

Akhisar Gekas’ı bekliyor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu; Gekas’ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu, ona kapılarının her zaman açık olduğunu söyl...

Abone ol

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu; Gekas’ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu, ona kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “İkinci etap Almanya kampını da geride bıraktık, burada 4 hazırlık maçı yaptık bunların birini kazandık üçünü kaybettik ama bizim için zaten hazırlık maçlarında sonuç önemli değildi. Bu hazırlık maçlarında oyuncularımızın durumlarını ve eksiklerini gördük. Artık lige iki haftamız kaldı tesislerimizde çalışmalarımızı en iyi şekilde yaparak lige hazır hale gelmek istiyoruz. Transfer çalışmalarında adımlarımızı yavaş yavaş atıyoruz, biz çok aceleci olmaktan yana değiliz, ihtiyacımız olan bölgelere eksiklerimizi büyük oranda tamamladık. Belki bir veya iki oyuncu daha dahil edebiliriz veya aramızdan bir veya iki oyuncumuz ayrılabilir. Transferin son gününe kadar herşey olabilir.

GEKAS HALEN BİZİM OYUNCUMUZ
Gekas bizim halen sözleşmeli bir oyuncumuz, takımdaki yeri hazır olması için çalışması lazım. Kulübümüzün şartlarına evet derse, Gekas’a her zaman kapımız açık. Gekas’ın şunu bilmesi lazım bu şehir onu gerçekten sevdi, biz onlara yönetim ve teknik heyet olarak değer verdik. Bazı değerler birşeylerle ölçülmez, ondan daha farklı bir davranış beklerdim, yani Gekas şuanda aramızda çalışıyor olması lazımdı diye düşünüyorum. Ama kendinin profesyonel anlayışıdır veya belki menajerlerinin düşüncesidir, herkesin de düşüncesine saygı duyuyorum. Ama dönerse tabiki bizim kapımız açık, sözleşmeli oyuncumuz, gelir arkadaşları ile antrenmanlara başlar hazır olduğunda onlardan daha iyi duruma geldiğinde de sahadaki yerini alır” dedi.
Öte yandan Akhisar Belediyespor, Senegalli orta saha oyuncu Oumar Niasse’yı tesislerdeki çalışmalarda denemeye aldığı bildirildi.
(İHA)