BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.431,84
HABER /  DÜNYA

Polislerle sahur yaptılar

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim Meydanı’nda polisle birlikte sahur yaptı. Mutlu Ramazan...

Abone ol

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim Meydanı’nda polisle birlikte sahur yaptı. Mutlu Ramazan Bayramı ile ilgili konuşurken, Çapkın ise dün Taksim’de yaralanan İl Emniyet Müdür Yardımcısının durumu ile ilgili bilgi verdi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sahuru Taksim’deki polislerle birlikte yaptı. Atatürk Kültür Merkezi binasında bekleyen ve Taksim’de görev yapan polis ekiplerini ziyaret eden Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çapkın, sahuru çevik kuvvet ekipleri ile birlikte aynı masada yaptı.
Emniyet Teşkilatı çalışanlarıyla sahurda bir araya gelmek istediklerini belirten Vali Mutlu, " Emniyet teşkilatımızın çevik kuvvet birimi Taksim’de görevini 24 saat sürdürüyor. Sadece Taksim değil bir çok yerde aynı şekilde çalışıyor. Emniyet Teşkilatımız personelleriyle birlikte bugün bir sahur programında birlikte olacağız. Onları ziyaret edip birde sahur programında birlikte olalım dedik. İnşallah kısa süre sonrada Ramazan Bayramını kutlayacağız” dedi.
Huzur ve güvenliğin öncelikleri arasında olduğunu vurgulayan Mutlu, “Güvenliğimizi tesis etmeye çalışan güvenlik teşkilatımız Bayramda da görevinin başında olacaktır. Bu vesileyle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah birlik ve beraberlik en büyük arzumuzdur. Bayramlarda bu manada kırgınlıkların ortadan kalktığı insanların kucaklaştığı en geniş şekilde hissedilen bir şekilde kutlayacağız” şeklinde konuştu.

"TAKSİM MEYDANI NORMALE DÖNÜYOR"
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, Taksim Meydanı’nın her geçen gün normale döndüğünü ve polisin de görevinin başında olduğunu söyledi. Çapkın, dün Taksim Meydanı’ndaki olaylarda yaralanan Emniuyet Müdür Yardımcısı ile ilgili olarak, “Burnu 2 yerden kırıldı. Bir buçuk saatlik bir ameliyat geçirdi. Şuanda normal. Burnuna göstericilerin attığı taş isabet etti. Şuanda durumu iyi” şeklinde konuştu.
(İHA)