BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Akdoğan'dan Zekeriya Öz'ün firarına sert yorum

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ermenistan'a firar eden savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara için "Yargı yetkisini milletten değil, başka mahfillerden alanlar hukuktan böyle kaçarlar" dedi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm süreci ve haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 Aralık savcıları Celal Kara ile Zekeriya Öz hakkında kişisel Twitter hesabından çok sert açıklamalar yaptı.

"HUKUKTAN BÖYLE KAÇARLAR"

10 Ağustos'ta gece yarısı Gürcistan'a geçiş yaptıkları ortaya çıkan savcılar Öz ve Kara'ya gönderme yapan Akdoğan, "Yargı yetkisini milletten değil başka mahfillerden alanlar, hukuktan böyle kaçarlar. Allah'tan bunlar Türkiye'den kaçarken yasa istemiyorlar" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter hesabından "Kandil, 'Orduyla değil AK Parti'yle savaştığını' söylemiş. Zaten HDP de AK Parti'yle mücadelede gücünü buradan(PKK'nın baskı ve şiddetinden)aldı. Sırtını Kandil'e dayayanlar Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramazlar. Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir. PKK-Paralel şer ittifakı terörle mücadeleden çok rahatsız.

Bu yüzden ikisiyle eşzamanlı mücadele etmek, netice almak için büyük önem taşıyor. Yargı yetkisini milletten değil başka mahfillerden alanlar, hukuktan böyle kaçarlar. Allah'tan bunlar Türkiye'den kaçarken yasa istemiyorlar" açıklamasında bulundu. 

İşte o tweet:

 ekran-resmi-2015-08-11-14.17.51.png

ekran-resmi-2015-08-11-14.04.01.png