BIST 10.358
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.466,79
HABER /  DÜNYA

Akçay’dan futbolcularına uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Lig’de Sivasspor maçıyla başlayacak, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Legia Warzsawa maç...

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Lig’de Sivasspor maçıyla başlayacak, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Legia Warzsawa maçlarıyla devam edecek zorlu maraton öncesi oyuncularını uyardı.
Ligde ve Avrupa’da her şeyin daha net olacağı haftalara girdiklerini oyuncularına aktaran Akçay’ın ’bizimle duygu bütünlüğü yaşayan her oyuncunun kendisini hem fizik hem de kafa olarak hazır tutmasını istiyorum" dediği öğrenildi.
Milli ara da bir çok oyuncusunun milli takımlarda olması nedeniyle bir arada çalışma fırsatı bulamayan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, milli maçlar sonrası takıma dönen moralli ve moralsiz oyuncularıyla bir araya gelerek, mini bir toplantı yaptı. Özellikle A Milli takımdan moralsiz dönem oyuncularıyla bir araya gelerek sohbet eden Akçay, oyuncularını kafa olarak milli maçların havasından çıkarmaya çalışıyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, oyuncularıyla yaptığı görüşmede, Sivasspor maçıyla başlayacak serüvende 3 gün arayla Legia Warszaw, Kasımpaşa, Elazığspor, Legia Warszaw ve son olarak Gençlerbirliği ile devam edecek maratonda 6 maç oynayarak, Avrupa’da ve ligdeki kaderlerinin büyük ölçüde netleşeceğini vurguladı.
Akçay, oyuncularına bir önceki milli ara da Spor Toto Süper Lig’den kopmayan Avrupa’da ise iddiasını sürdüren bir Trabzonspor ortaya koyduklarını ifade ederek, şimdi ise flu durumu daha net hale getirmek için önlerindeki zorlu maratonu kayıpsız geçmeleri gerektiğini aktardı. 3 günde bir maç oynamanın zorluğunu hep birlikte yaşayacaklarını belirten Akçay, bu süreci yine planlı çalışmayla aşabileceklerini belirtti. ’O yüzden bizimle duygu bütünlüğü yaşayan oyuncularımızın kendisini hem fizik hem de kafa olarak hazır tutmasını istiyorum’ dediği öğrenildi.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİNDEN RAHATSIZ
Ara transfer dönemine uzun bir zaman olmasına rağmen Trabzonspor’un isminin sürekli transfer haberleriyle gündeme gelmese başta teknik direktör Mustafa Akçay’ı ve yönetim kurulunu rahatsız ediyor. Hacıosmanoğlu, transfer konusunda yönetim kurulunu yelerine konuşma yasağı getirirken medyede yer alan bir çok ismin gündemde olmadığı belirtiliyor. Bordo-mavili takımın hem Spor Toto Süper Lig’de hem de Avrupa’da hassas ve zorlu bir dönemden geçtiği sırada transfer haberlerinin kafa karıştıracağına düşünen bordo-mavili kulüp transferle ilgili fikirlerini rafa kaldırdı.
(İHA)