BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.456,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Akçakale'de 'Trafik Haftası' kutlandı

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencilerine Trafik bilgilendirme konferansı verildi.

Abone ol

Konferans bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Topçu, "Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizi bilinçlendirmek için böyle bir konferans ve tiyatro düzenledik. Ümit ediyorum ki öğrencilerimize faydalı bilgiler aktarabildik. Trafik Hastası dolayısıyla ilçemizde etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Meslek Yüksek Okul Müdür Yardımcısı Yardımcı Doçent Dr. Mehmet Kuş, öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Ardından öğrencilere rap müziği eşliğinde hazırlanan trafik kuralları slayt gösterisi sunuldu. Öğrencilere Trafik kurallarını ihlal edenlerin nasıl bir duruma düştüğünü anlatan Grup Hasret Tiyatro ekibi ise katılımcılardan tam not aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarından seçilen öğrencilere kendi okullarında Trafik sorumlusu belgesi verilerek öğrenciler görevlendirildi.