BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.435,05
HABER /  EKONOMİ

Akbank'tan Ramazan paketi

Akbank, ''Ramazan Paketi'' ile tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarına yönelik, düşük taksitli ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

Abone ol

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, Ramazan Paketi'nde 5 bin liraya kadar olan kredilerde 85 lira taksitle, 5 bin ila 10 bin lira arasındaki kredilerde ise  175 lira taksitle ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

Akbank Bireysel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, birçok kişinin yaz aylarına rastlayan Ramazan Bayramı'nı uzaklardaki akrabalarını ziyaret ile değerlendirdiğini belirterek, ''Birçokları da yaz tatili hayalini Ramazan sonrasına sakladı. Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladığımız Ramazan Paketleri ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunuyoruz'' ifadesini kullandı.

''Ramazan Paketi'' kredi detayları hakkında Tözge, ''Akbank olarak, Ramazan ayı boyunca 'Mini Ramazan Paketi'nde 85 liradan başlayan taksitler ile 5 bin lira, 'Standart Ramazan Paketi'nde ise 175 liradan başlayan taksitler ile 10 bin lira kredi kullanma olanağı sunuyoruz. Ramazan paketinde 48 aya kadar vade ile kredi kullanılabiliyor'' dedi.

Ramazan paketlerinin yanı sıra müşterilerin 30 bin liraya kadar olan yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarını da avantajlı koşullarda karşılamak için uygun faiz ve ödeme koşullarına sahip ihtiyaç kredisi sunduklarını dile getiren Tözge, ''Müşterilerimiz dilerlerse 229 lira kredi kullandırım ücreti ve yüzde 1,29 faiz oranı ile ihtiyaç kredilerini kullanabiliyorlar. Üstelik isteyen müşterilerimiz kredilerini 3 ay taksit erteleme seçeneği ile kullanıp, ödemelerine Kasım 2012'de başlayabiliyorlar'' bilgisini verdi.