BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.382,97
HABER /  EKONOMİ

Akbankın yeni imaj filmi yayında!

Akbanklıların bir iş gününün anlatıldığı imaj filmi yayına girdi.

Abone ol

Türkiye ekonomisi için her gün yeni değerler yaratmak misyonuyla çalışan Akbanklıların bir iş gününü anlatan ve özel bir teknikle hazırlanan Akbank yeni imaj filmi yayına girdi. Daha önceki imaj kampanyalarında olduğu gibi yine çok farklı bir yöntemle çekilen film için Türkiye’de ilk kez “Çizgi”, “Fotoğraf” ve “Stop Motion” tekniği bir arada kullanıldı.

 Akbank çalışanlarının ön planda olduğu filmde, çalışanlarından enerji, Türkiye’den ilham alan Akbank’ın, bu dinamizmle Türkiye’ye değer katmak ve yeni fırsatlar yaratmak için çalışmaya devam etmesi vurgulanıyor.

 Akbank Strateji ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Tansan, “Akbank olarak Türkiye’nin en değerli şirketi ve bankası olmamızda önemli etkenler olan uzman insan kaynağımız, yüksek enerjimiz ve Türkiye için sürekli ve kalıcı değer yaratma misyonumuz, yeni reklam filmimizde özellikle altını çizdiğimiz noktalar. Yeni reklam filmimiz, daha önceki reklamlarımız gibi, Akbank’ın yenilikçi ve öncü kimliğine paralel olarak çok farklı ve özel bir teknikle hazırlandı” dedi.

 Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, “Son yıllardaki iletişim çalışmalarımızda olduğu gibi bu filmimizde de kullandığımız farklı ve yeni uygulamalar  Akbank’ın genlerinde yeralan yenilikçiliği ve dinamizmi yansıtıyor. 2009 yılı içinde Akbank reklamları ile küresel anlamda tek iletişim ödülü olma özelliğini taşıyan International Stevie Awards ve Türkiye’de aldığımız Kristal Elma ödülleri de farklı yaklaşımımızın bir sonucu“ dedi.  

Filmin ön hazırlıkları 3 hafta sürdü

Çekim teknikleri, ekipman testi ve çekimde kullanılacak illüstrasyonlardaki farklılıklar nedeniyle sadece ön hazırlığı 3 hafta süren filmde, tüm hareketleri yerde, yatay pozisyonda gerçekleştiren yaklaşık 100 oyuncu yer aldı

 5 bin 873 kare fotoğraf

“Stop Motion” tekniğiyle her bir hareketin tek tek görüntülendiği filmde 5 bin 873 kare fotoğraf çekildi. Yönetmenliğini Hazım Başaran’ın yaptığı filmde toplam 250 kostüm kullanıldı. Yepyeni bir teknik ve yaklaşımla hayata geçen filmi, Ergün Gündüz’ün çizdiği 30 ayrı illüstrasyon zenginleştirdi.

[PAGE] [PAGE]
[PAGE]