BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Akasya Durağı da mı geri geliyor?

Televizyon ekranlarında yeni bir furya başladı. Eski dizilerin yeni kadrolarla tekrar çekilmesi hız kazandı. Mesut Yar, bu konuyu köşesine taşıdı. İşte o yazı...

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde ekranlara yeniden dönen ve büyük çoğunluğu yeni kadrodan oluşan Türk Malı dizisi yayınlanmıştı. 

Komedi dizi Türk Malı 2010'da ilk kez ekrana gelmişti. Dizinin yeniden çekilmesi ve ilk bölümünün beğenilmesi yapımcıları hızlandırdı. 

Yıllar önce başrollerini Çağla Şıkel ve Alişan'ın paylaştığı Cennet Mahallesi dizisinin de yeniden çekileceği kadroda ise eski isimlerin yer almayacağı öğrenilmişti. Yeniden çekilmek istenen dizinin kadrosunda bu kez Evleneceksel Gel programındaki iki adayın yer alacağı açıklanmıştı. 

Eski dizilerin yeniden ekranlarda boy göstermesini köşesine taşıyan Posta Gazetesi televizyon yazarı Mesut Yar, şunları söyledi: 

"Cennet Mahallesi dizisi bir kahkaha kültüydü. Yeni nesil hikayesi şimdilerde kameraya alınıyor...

Söylentiye göre eski kadrodan kimse yok ama ben Alişan ve Çağla Şikel ikilisinin bu yeni işte olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Adresi de Show TV. Bakalım bizden bir tebrik de o adres alacak mı? Ve hazır bu geçmişe göz kırpma hattına  girmişken Kanal D’nin kaptanı Barış Tünay’dan mutlaka bir Akasya Durağı girişimi bekliyorum. Tekrarlarıyla bile karşısında ne var ne yok ezip geçiyor; reyting listeleri ortada!"