BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Van'da AK Parti'nin son oy oranını açıkladı.

Abone ol

Salih Kapusuz, beraberindekilerle birlikte AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı seçim bürosunda halkla bir araya geldi. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan, AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras ve AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar'ın yaptığı konuşmaların ardından Kapusuz kürsüye çıktı.

Van'a gecikmiş de olsa ziyaret mecburiyetleri olduğunu dile getiren Kapusuz, şöyle konuştu:
"Başbakanımızın selamlarını takdim etmek istiyorum. Önceki gece Kırklareli'nde miting yaptık. Trakya'nın en görkemli mitinglerinden bir tanesi. Başbakanımız coşkuyu görünce Denizli'ye iki saat geç gittik. Meydan boşalmak yerine daha da dolmuştu. Dönüşte Van'a gideceğimizi söyledim. Selamlarını iletmemi ve 'aman ha Van'ı, Edremit'i istiyoruz' dediler. Bölgeyi, Van'ı ve sıkıntılarımızı biliyoruz. İnsan hayatı öyle veya böyle sonu olan bir gerçektir. Biz bu seçimleri çok önemsiyoruz. Hele Van'ın seçimlerini daha çok önemsiyoruz. Dünyada İstanbul tek. Ege'de İzmir güzel, ama doğuda da gerçekten Van bir inci. Artık iletişimin bu kadar hızlı olduğu, ulaşımın bu kadar rahat olduğu dönemde eminim ki Van, İstanbul kadar önem arz edecek ve cazip olacak. Yeter ki başımızdaki bu terörden, huzursuzluktan kurtulalım. Irkçılığın her türlüsü ayağımızın altındadır. Asla ve asla biz ırkçılığı kabul etmedik, reddettik. Buna karşı olduğumuzu partimizin kuruluşunda ilan ettik. Asıl olan şey gönül kazanmaktır. Gönül kazanmayı becerebiliyorsak oylarını da rahatlıkla alabiliriz."

"ANKETLERDE 47 - 49 ARASINDAYIZ"

Bütün anketlerde bant olarak yüzde 47 -49 arasında olduklarını belirten Salih Kapusuz, "Bu sonucu sandıkta millet ortaya koyacak. Milletin kendi iradesine sahip çıkması; bu yanlış harekete bir nokta koymak ve geleceğine sahip çıktığını ortaya koymak içindir. Her on yılda darbe oldu. Böyle bir ülke kalkınır ve sorunlarını çözebilir mi? Bu millet yapılan her şeyin kadrini bilen bir millettir" dedi.