BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

AK Partili vekillerin derbi tahminleri

Kızılcahamam'da kampa giren AK Partili Milletvekilleri'nin Fenerbahçe- Beşiktaş maçı için favorileri kim?

Abone ol

AK Parti'nin 14. İstişare ve Değerlendirme Kampı'na katılan milletvekilleri sabah sporu yaptı. Akşam oynanacak Fenerbahçe- Beşiktaş maçını izleyecek olan milletvekillerinin maçın galibi konusunda yaptıkları tahminler kendi takımlarından yana oldu

AK Parti'nin Kızılcıhamam Asya Termal Otel'deki 14. İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılan Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Batman Milletvekili Ahmet İnal ve Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, otel çevresinde yürüyüş yaptı. Çetinkaya, sabah erken saatlerde sisten dolayı yürüyüş yapamadığını ve sisli havada yürüyüş yapmayı doktorların da tavsiye etmediğini belirtti.

ÖNCE MAÇ SONRA FİLM İZLEYECEKLER

Akşam önce Fenerbahçe-Beşiktaş maçını, ardından da Nefes filmini izleyeceklerini söyleyen Çetinkaya, maçın favorisinin Beşiktaş olduğunu kaydetti. Fenerbahçe'nin yenilmesine Başbakan Erdoğan'ın üzüleceğinin hatırlatılması üzerine Çetinkaya, topun yuvarlak olduğuna işaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkan, kampta gündemdeki konuları ele alacaklarını belirtti. Demirkıran, kendisinin Nefes filmini daha önce seyrettiği için maçı seyredeceğini kaydetti. Fenerbahçeli olan Demirkıran, maçı kesinlikle Fenerbahçe kazanacağını belirtti.

Ahmet İnal ise kendisinin akşam Nefes filmini seyredeceğini söyledi. İnal, maçı iyi oynayanın kazanmasını istediğini, gönüllerinin Fenerbahçe'nin kazanmasından yana olduğunu vurguladı.

Kampın yapıldığı Asya Termal Oteli'nin önünde bulunan spor sahasında ise 112'a ait bir ambulans helikopterin beklediği görüldü