BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,64
ALTIN 2.391,30
HABER /  POLİTİKA

AK Partili vekilden torpil itirafı

Erdoğan'ın "torpil istemiyorum" talimatına karışı, torpil yapılmış. Vekil itiraf etti;

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘torpil istemiyorum’ talimatına karışı AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, seçim bölgesinde düzenlenen toplantıda, ellerinden geldiği kadar tayin ve terfi işlerinde yardımcı olduklarını söyledi.
     
Elazığ Öğretmenevi'nde yapılan AKP Elazığ il danışma kurulu toplantısına AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, milletvekilleri Tahir Öztürk, Furuk Septioğlu ve Feyzi İşbaşaran katıldı.
     
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, milletvekilleri hükümetin icraatlarını ve kentte yapılan yatırımlarlarla bilgi verdi. Milletvekili Feyzi İşbaşaran, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, Elazığ'ın en önemli sorununun işsizlik olduğunu belirtti. Milletvekili İşbaşaran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘torpil istemiyorum’ şeklindeki talimatına rağmen, konuşmasında tayin ve terfilerde ellerinden geldiği kadar yardımcı olduklarını söyledi. İşbaşaran şöyle konuştu:
     
“Elazığ'daki en büyük sorunumuz işsizliktir, bütün Türkiye'de olduğu gibi. İşsizliği kısmen de olsa aşağıya çekmemize rağmen her yıl soframıza yeni yavrularımız geliyor. Nüfusumuz hızla artıyor. Doğu ve Güneydoğu’da işsizlik biraz daha bizi sıkıntıya sokmaktadır. Bize gelen taleplerden de bunu görüyoruz. Biraz daha sabırlı olmanızı istiyoruz. Bize gelen taleplerinizi biliyoruz. Teşkilatlarımızdan bize talepler geliyor. Tabiki sağlıkta eğitimde mağdur olan bir takım tayin ve atamalarda yardımcı oluyoruz. Teşkilatlarımızdan ricamız, biraz daha süre tanısınlar bize, çünkü tek tek sorunu çözmek bu şehrin sorununu çözmek anlamına gelmiyor.
     
Birer üçer kişilerin işe alınmasının yerine yatırımlarla 300'er kişinin işe alınmasında fayda vardır. Tabii ki, bize geldiğinizde elimizden gelen ölçüler içerisinde sizlere yardımcı olacağız.''