BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekilden olay Osmanlı çıkışı

AK Partili vekil Tülay Babuşçu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abbas'ı karşıladığı fotoğrafı '90 yıllık reklam arası sona erdi' diye paylaştı sosyal medya sallandı.

Abone ol

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin lideri Mahmut Abbas'ı karşıladığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Babuşçu'nun paylaşımda yer verdiği yorum ise sosyal medyayı birbirine kattı.

Babuşçu, yaptığı yorumda "Osmanlı İmparatorluğu'nun 90 yıllık reklam arasının sona erdiğini" öne sürdü.

"90 YILLIK REKLAM ARASI SONA ERDİ"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Filistin Devlet Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihteki temsili Türk askerleri ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafına "Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla Cumhurbaşkanı'mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiki Sn Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" notunu ekleyerek paylaştı. 
tulay-babuscu-kucuk.jpg

TÜLAY BABUŞÇU KİMDİR?

Tülay Babaşçu’nun Meclis’te üstlendiği görevler şöyle: Fas Krallığı Dostluk Grubu Genel Sekreteri, Gürcistan Cumhuriyeti Dostluk Grubu Genel Sekreteri, Danimarka Dostluk Grubu Üyeliği, Lüxemburg Dostluk Grubu Üyeliği, İsveç Dostluk Grubu Üyeliği, Belçika Dostluk Grubu Üyeliği, İzlanda Dostluk Grubu Üyeliği, Panama Dostluk Grubu Üyeliği, İrlanda Dostluk Grubu Üyeliği, Hollanda Dostluk Grubu Üyeliği, Jamaika Dostluk Grubu Üyeliği, Mısır Dostluk Grubu Üyeliği, Panama Dostluk Grubu Üyeliği Malta Dostluk Grubu Üyeliği, Singapur Dostluk Grubu Üyeliği Tülay Babuşçu’nun resmi sitesinde yer alan özgeçmişi ise şöyle:

ak-partili-vekil-90-yillik-reklam-son-aerdi.jpg

1999-200 yılında yabancı bir şirkette Eczacı olarak çalıştı. 2001 yılında Balıkesir merkezde Eczane açarak serbest eczacılık yapmaya başladı. Halen bu işe devam ediyor. 12.6.2013 itibariyle Türkiye Büyük Millet Meclisi , Ak Parti Balıkesir Milletvekili olarak yasama görevini yürütüyor. (Kaynak: Hürriyet)

erdogan-filistin-lideri-abbas-karsilama.jpg