BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Suat Önal evlendi! İşte eşi Hülya Kerkenez

OSMANİYE AK Parti milletvekili Dr. Suat Önal ikinci evliliğini yaptı. İlk eşinden 2 çocuğu olan Suat Önal, ikinci eşi Hülya Kerkenez ile bugün dünya evine girdi. İşte AK Partili vekilin düğününden kareler;

Abone ol

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Hülya Kerkenez evlendi. Nikah töreni Osmaniye Polisevi'nde yapıldı. Törene çiftin yakınları katıldı. 56 yaşında olan Suat Önal'ın bu ikinci evliliği. Suat Önal'ın ilk evliliğinden iki çocuğu bulunuyor.

Başbakan Binali Yıldırım'ın mesaj yolladığı nikahta Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara, Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Durdu Mehmet Kastal nikah şahitliğini yaptı.

Suat Önal nikahta siyah takım elbise giydi. Güzelliği ile dikkat çeken eşi Hülya Kerkenez ise gelinliği andıran bir elbise tercih etti.

Suat Önal kimdir? : 1961 yılında Osmaniye’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Osmaniye’de tamamladıktan sonra 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden iyi derece ile mezun oldu. 2 çocuk babası.