BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,39
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Kavakçı'dan PKK açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, AK Parti'nin ilçe yöneticilerine yönelik terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, ilçe yöneticilerine yönelik terör saldırılarına ilişkin, "Bu kadar saldırganca, fütursuzca hareket etmeleri, hain PKK terör örgütünün terörle mücadelede ne kadar köşeye sıkıştığını gösteriyor." dedi. 

Kavakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK'nın düzenlediği silahlı saldırılarda yaşamını yitiren Diyarbakır'da AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ile Van'da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'ye rahmet diledi.

AK Parti camiasına ve millete başsağlığı dileklerini ileten Kavakçı, "Hikayelerini dinleyince onların ne büyük kahramanlar olduğunu duyduk. Allah mekanlarını cennet eylesin, bizlere de şehadet nasip eylesin inşallah." şeklinde konuştu. 

Terör örgütünün, birçok saldırı girişimi veya planının da önlendiğine işaret eden Kavakçı, ilçe başkanlarına yönelik bu saldırıları "kasıtlı bir kampanya" olarak niteledi.