BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,67
ALTIN 2.491,71
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Hamza Dağ'dan doğal gaz açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Beydağ’ın doğal gaza kavuşmasının ardından ilçenin daha da gelişeceğini söyledi.

Abone ol

Vatandaşların yoğun talebi üzerine harekete geçerek İzmir Doğalgaz Dağıtım AŞ ile yaptıkları temaslardan sonra ilçede başlattıkları doğal gaz çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Dağ, Beydağ’a da “temiz ve çevreci enerji” doğal gazın ulaştırılacağını söyledi.

Dikili’deki doğal gaz altyapı çalışmalarından sonra Beydağ’daki çalışmaların da sevindirici olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, “İzmir’in ve ilçelerinin sorunlarına kayıtsız kalmayacağımızı her zaman dile getiriyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için samimi bir şekilde çalışıyoruz. İki ay gibi kısa sürede gaz arzının sağlanmasının hedeflendiği Beydağ’da vatandaşlarımız daha ucuz ve konforlu bir enerjiye ulaşacak.
Doğal gaz, Beydağlı’ya enerji tasarrufu sağlayacak, Beydağ’ın gelişimine de katkı sunacak. ” ifadelerini kullandı.

İlk etapta Atatürk ve Cumhuriyet mahallelerinde başlatılan çalışmaların sona ermesiyle 744 haneye doğal gaz ulaştırılmasının hedeflendiğine vurgu yapan Dağ, 2021 yatırımlarının tamamlanmasıyla, önümüzdeki yıllarda da yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.