BIST 10.053
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.402,38
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den istifaya ilk tepkiler

CHP Lideri Baykal'ın iktidarı suçlayarak istifa etmesi gözleri AK Parti'ye çevirdi. AK Parti'den ilk tepkiler gecikmedi...

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, parti genel merkezinde iktidarı suçlayarak istifa etmesi gözleri AK Parti'ye çevirdi. AK Parti'den ilk tepkiler ise gecikmedi.

İNTERNETHABER'e konuşan AK Partili Burhan Kuzu, bir hukukçu olarak kaset konusunu doğru bulmadığını ifade etti. Olay karşısında üzüldüğünü söyleyen Kuzu, AK Parti'ye yönelik suçlamaları kabul etmedi.

İŞİMİZ YOK DA KASETLE Mİ UĞRAŞACAĞIZ

Baykal'ın yaptığı açıklamayla AK Parti'yi yıkmaya çalıştığını belirten Burhan Kuzu " Bu açıklamalarında AK Parti'yi yıkmaya çalışıyor. Bu da işin en çirkin yanıdır. İşimiz yok da kasetle mi uğraşacağız?" dedi.

Kuzu sözlerini şöyle noktaladı:

"Bunun CHP içinden yapılmış bir komplo olduğunu düşünüyorum. Parti kendi içinde yeni bir yapılanmaya gitmek istiyor. Kasetin kongreden kısa bir zaman önce çıkması bunun en büyük göstergesidir. Bu konuda iktidarı suçlamak tutacak bir iddia değildir"


KENDİ ÇEVRESİNE BAKSIN


AK Partili Dengir Mir Mehmet Fırat öncelikle Baykal'ın bu şekilde bir siyasetçi olarak üzgün olduğunu söyleyerek, "Biz kendisinden çok eminiz. Böyle gayriahlaki yollara girmeyiz." dedi.

Basındaki görüntüleri tek kelimeyle iğrenç bulduğunu söyleyen Fırat, Baykal'ın iktidarı suçmalarına ise "Birini suçlamak istiyorsa yakın çevresine baksın..."