BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,62
ALTIN 2.391,74
HABER /  GÜNCEL

Yönetimin kararı daha önemli!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum kendi ile ilgili Alman basınında çıkan haberlerle ilgili konuştu...

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a karşı kaybettikten sonra Alman basınında çıkan Fenerbahçe'deki durumunun belirsiz olduğu yönündeki haberlerle ilgili olarak, "3 yıllık sözleşmem var. Sözleşmeniz de olsa tabii ki başarı ve yönetimin kararı her zaman sezon sonunda önemlidir" dedi.

Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman sırasında, basın toplantı odasında gazetecilerle sohbet eden Daum, Alman basınında yer alan haberlerle ilgili düşüncelerinin ne olduğu sorusuna verdiği yanıtta, "Son dönemlerde ciddi derecede ateş altındaydım. Almanya'dan arayıp soruyorlardı. Türk medyasından duyduk, bir sonraki maçı kazanamazsanız, gönderileceksiniz diye. Ben de böyle bir şey olursa görürsünüz diyerek, çalışmaya devam ettim. Trabzonspor maçından sonra böyle bir şey olsaydı, herkese teşekkür ederdim. Benim için hiçbir şey fark etmez. Türkiye ikinci vatanım. Gayet mutluyum burada. Burada çalışmak ekonomik şartların, hepsinin ötesinde benim için bir zevk" şeklinde ifadeler kullandı.

Sarı-lacivertli ekip için harika bir sezon olduğunu kaydeden Alman teknik adam, "Yaşanılan sakatlıklar ve eksiklikleri düşündüğümüzde, bence takımın başardığı harika bir sezon oldu. İnşallah son maçımızı kazanıp şampiyonluğu elde ederiz. Son maçı da kazandığımızda, 56 maçta 42. galibiyet olacak. Geçen sezona göre 12 puan öndeyiz. Olumsuz şartlara rağmen çok iyi bir sezon geçirdik" şeklinde konuştu.