BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.469,33
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den CHP'ye pankart jesti

CHP hafta sonu Malatya'da mitingine hazırlanırken AK Parti'den örnek bir pankart jesti geldi.

Abone ol

İktidar partisi ile muhalefet liderleri çıktıkları her kürsüde birbirine ağır hakaretler savururken örgüt yöneticilerinden örnek bir davranış geldi. AK Parti Malatya İl teşkilatı kent merkezine astığı AK Parti pankartını hafta sonu CHP'nin yapacağı miting için kaldırdı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, kendi dershanesinde asılı olan Başbakan Erdoğan'a ait dev pankartı, CHP'nin aynı meydanda yapacağı miting nedeniyle bir günlüğüne siyasi nezaket nedeniyle indirdiğini söyledi.

AK parti İl Başkanı Mustafa Şahin, Başbakan Erdoğan'ın 25 Temmuz Pazar günü Malatya'da Hükümet Meydan'ında yapacağı miting nedeniyle, "R. Tayyip Erdoğan geliyor. Malatya evet diyor" ifadeleri ile Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu dev pankartı, Hükümet Meydanı'ndaki kendisine ait özel dershane binasına asmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'dan 2 gün önce meydanda miting yapacak olması nedeniyle AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, miting meydanı alanında kalan dershanesindeki pankartı indirtti.

Şahin, "Sayın Başbakanımızın mitingi nedeniyle meydana pankart asmıştık. Ancak aynı meydanda CHP'nin bizden önce miting yapacak olması nedeniyle nezaket kuralları kapsamında pankartı indirdik. Bize miting alanındaki pankartın indirilmesi konusunda bir talep gelmedi. Biz siyasette nezaket kurallarının önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle Sayın Kılıçdaroğlu'nun mitinginden sonra pankartımızı tekrar meydana asacağız" dedi.