BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'den Bülent Arınç'a jet yanıt!

CNN Türk özel yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Bülent Arınç'a cevap verdi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar CNN TÜRK özel yayınına katıldı ve haftasonu Bülent Arınç'ın yine CNN TÜRK'te yapmış olduğu, ''Bazılarına karşı sevgim azaldı'' sözlerine cevap verdi.

Hotar, ''Biz ileride çocuklarımıza anlatırken de tarih onu ya da bizi yazarken de saygın bir isim olarak yazsın. Onu bugüne kadar taşıyan, siyaseten var eden belli noktalarda çok önemli görevler veren kişilere karşı, anlayışa karşı hem saygısını hem de mümkünse sevgisini korumasını dileriz'' dedi.

"HEM SAYGISINI HEM SEVGİSİNİ..."

' 'AK Parti'nin içinden 5. parti çıkar mı?'' sorusuna ise, ''Bunu daha önce yapmak isteyenler oldu, mesela Erkan Mumcu mesela Abdüllatif Şener. Ama başarılı olamadılar. AK Parti'nin içinden böyle bir grup çıkacağını zannetmiyorum. Ama çıksalar bile başarılı olamazlar'' diye yanıt verdi.

Biz ileride çocuklarımıza anlatırken de tarih onu ya da bizi yazarken de saygın bir isim olarak yazsın.

 ARINÇ NE DEMİŞTİ?

AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, CNNTürk'te Hakan Çelik'in programına katıarak "Heyecanımı kaybettiğimi de söyleyebilirim. Birilerine olan sevgimi de biraz kaybetmiş olabilirim. İnsan yol arkadaşını iyi seçmeli." demişti.