BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den Bahçeli sansüründe geri adım!

Erdoğan'ın Osmaniye'de halka sesleneceği miting alanı ile ilgili duyuru afişlerinde yer alan 'Bahçelievler Bulvarı' yazısı değişti.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmaniye'de halka sesleneceği miting alanı ile ilgili duyuru afişlerinde yer alan "Bahçelievler Bulvarı" yazısının 'evler' bölümü silinerek, 'Bahçeli Bulvarı' haline dönüştürüldü.

Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketinde, onun adını taşıyan 'Devlet Bahçeli Bulvarı'nda 5 Mayıs'ta seçmenlerine seslenecek.

Bahçeli'nin adını taşıyan bulvarı adres olarak billboardlarda göstermek istemeyen AK Parti yöneticileri dün buldukları formül ile 'Devlet Bahçeli Bulvarı' yerine 'Bahçelievler Bulvarı' yazılı afişleri astı. Ancak bu durum tepkilere neden oldu.

AK Parti yönetimi durumu 'matbaa' hatası sözleriyle açıklarken, dün gece kentteki billboardlarda asılı 100 afişteki adres bölümündeki 'Bahçelievler Bulvarı' yazısının 'evler' bölümü silinerek, 'Bahçeli Bulvarı' haline dönüştürüldü.

AK Parti yönetimi daha önceki yerel seçimlerde yine 'Devlet Bahçeli Bulvarı' yerine miting alanını gösteren adres olarak 'Alibeyli Camii Civarı Çukurova Hastanesi önü' olarak yazmıştı.