BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'de tarihi anlar Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 33 ay sonra bugün resmen AK Parti'ye üye oldu. Erdoğan imza attıktan sonra yanına oturan Binali Yıldırım'ın duygusal anlar yaşaması gözlerden kaçmadı.

Abone ol

2014 yılında Cumhurbaşkanı olduğu için partiden ayrılan Erdoğan yeni sistem ile birlikte tekrar geri döndü. Bugün yani 2 Mayıs tarihinde resmen AK Parti'ye üye olan Erdoğan için genel merkez binasında coşkulu bir kalabalık vardı.

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'yle 27 Ağustos 2014'te partisine veda eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliğinin ardından AK Parti’ye 979 gün sonra yeniden üye olarak döndü.

BAŞBAKAN DUYGULANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üyelik beyannamesini imzaladığı sırada Başbakan Binali Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı.

İŞTE O ANLAR

KÜRSÜYE ÇIKARKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye üye olması nedeniyle düzenlenen törende kürsüye gelirken gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım, "AK Parti olarak 21 Mayıs’ta olağanüstü kongremizi yapma kararı verdik. Yeni bir heyecan ve ümitle, yeni bir başlangıçla sayın cumhurbaşkanımızı genel başkan adayı olarak teklif edeceğiz" dedi.