BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'de günün ikinci istifası! 

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı Başkanı Süleyman Reyhan, istifa ettiğini açıkladı.

Abone ol

Tunceli'nin ardından, Eskişehir AK Parti İl Teşkilatı da istifa ettiğini açıkladı. Eskişehir'de AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, il yönetimi olarak istifa ettiklerini açıkladı. Reyhan, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin kurulduğu ilk günden bu yana her kademesinde görev yaptığını dile getirdi.

DAVA KÜLTÜRÜMÜZDE KÜSMEK YOK 

Samimi gayret gösteren biri olmaya çalıştığını belirten Reyhan, şöyle konuştu:

"Genel merkezimiz ile yaptığımız istişare neticesinde il yönetim kurulu olarak istifalarımızı bugün itibari ile veriyoruz. Bize gönül vermiş olan tüm teşkilat mensuplarımıza ifade etmek istiyorum ki küsmek, darılmak, bozulmak, bizim dava kültürümüzde kendisine asla yer bulmadı, bulmayacak. Bizler, 'Olanda hayır vardır' düsturuna inanırız. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir."

BAŞBAKAN'IMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Tüm bu süreçleri birlikte yürüttüğü il yönetim kuruluna da teşekkür eden Reyhan, "3,5 yıldır il başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bizlere bu görevi veren başta Genel Başkan'ımız, Başbakan'ımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Başbakan Erdoğan'a, şehrimin tüm güzel insanlarıyla birlikte yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.