BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Ak Parti tekme tokat

Ak Partililer birbirine girdi. Silahlar çekildi. Tekmeler atıldı. Yumruklar konuştu. İşte;

Abone ol Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve yerel Denge gazetesinin sahibi Adnan Bahadır, bugün AKP Grup Toplantısı'na giderken aynı partiden Canik Belediye Meclisi üyeleri manifaturacı İbrahim Akdoğan ve keresteci Zafer Özata tarafından sokak ortasında tekme- tokat dövüldü.

AK PARTİLİLER TEKME TOKAT BİRBİRİNE GİRDİ. O ANIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...  
Tabancasını çeken Bahadır'ı, Gazi Belediye Başkanı AKP'li Süleyman Kaldırım son anda engellendi.

Samsun Büyükşehir ile diğer belediyelerdeki meclis üyelerinin katılacağı AKP Grup Toplantısı için saat 11.00 sıralarında Gazi Belediyesi'ne gelen Samsun Büyşükşehir Belediye Meclisi üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adnan Bahadır'ın yolunu, Canik Belediye Meclisi üyeleri AKP'li İbrahim Akdoğan ve Zafer Özata kesti. Akdoğan ve Özata, görgü tanıklarının ifadesine göre, ‘Rüşvetci, hırsız’ diye bağırarak Adnan Bahadır'a tekme- tokat vurmaya başladı.

Neye uğradığını şaşıran ve aldığı darbelerle yere düşen 44 yaşındaki Adnan Bahadır'a vurmaya devam eden saldırganlara, çevredeki AKP'liler müdahale etti.

SİLAHINI ÇEKTİ

Bu sırada yediği yumruk ve tekmelerden fırsat bulan Adnan Bahadır, belindeki silahı çıkardı. Olay yerinde bulunan Gazi Belediye Başkanı AKP'li Süleyman Kaldırım ve diğer meclis üyeleri araya girerek Bahadır'ın ateş etmesini önledi ve onu hemen bir araca bindirerek uzaklaştırdı.

Saldırganlar ortadan koybolurken AKP Grup Toplantısı öncesi meydana gelen saldırı herkesi şoke etti. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Bahadır'ın, Canik Belediye Meclisi üyeleri İbrahim Akdoğan ve Zafer Özata aleyhine gazetesinde yayın yaptığı ve olayın bundan kaynaklandığı öne sürüldü.

Samsun'un göbeğinde cadde ortasında partili arkadaşlarından tekme- tokat dayak yiyen Adnan Bahadır şikayetçi olmayınca, olay polise intikal ettirilmedi.

‘A TAKIMI’ OPERASYONUNDA TUTUKLANMIŞTI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Bahadır, geçen nisan ayında ‘A Takımı’ operasyonunda tutuklanmıştı. Yaklaşık 3 ay cezaevinde kalan Bahadır, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

Yolsuzluk operasyonu kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da arasında bulunduğu toplam 43 kişi, ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet vermek,  zimmet, rüşvete aracılık suçlarından 6 yılla 49 yıl arasında değişen hapis istemiyle yargılanıyor.

Başkan Vekili Bahadır cezaevinden çıktıktan sonra Samsun’da günlük yayınlanan bir yerel gazete (Denge) çıkardı.