BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.408,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti seçim bürosuna bombalı saldırı

İstanbul'da AK Parti seçim irtibat bürosuna önce molotofkokteylli daha sonra ses bombası atıldı.

Abone ol

Eyüp'te bulunan AK Parti'ye ait seçim irtibat bürosuna, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından önce molotof kokteyli daha sonra da ses bombası atıldı. Saldırı sonrası herhangi bir can kaybı yaşanmazken, seçim irtibat bürosunda maddi hasar meydana geldi.

Saldırı Eyüp, Akşemsettin Mahallesi ,1. Önder Sokak üzerinde gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sokak üzerindeki bir binan giriş katında bulunan Ak Parti seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından önce molotof kokteyli daha sonra da ses bombası atıldı. Atılan molotof kokteyli nedeniyle büro içerisinde küçük çapta yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşalar büroda çıkan yangını büyümeden söndürdü. Mahallede yaşayan vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri büronun bulunduğu sokağa çift yönlü şerit çekerek önlem alırken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede incelemelerde bulundu. Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, seçim bürosunda maddi hasar meydana geldi. Olay sonrası kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.