BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

AK Parti MYK toplandı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde toplandı. Toplantının gü...

Abone ol

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde toplandı. Toplantının gündeminde önemli konular bulunuyor.
AK Parti MKYK, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi’nde toplandı. Toplantının ana gündem maddesini ise Başbakan Erdoğan’ın kalabalık bir heyetle gerçekleştirdiği ABD ziyareti oluşturuyor. Başbakan Erdoğan’ın ABD ziyaretinde gerçekleştirdiği görüşmelere ilişkin MKYK üyelerine bilgi vermesi bekleniyor.
Toplantıda gündeme gelecek olan bir başka konu ise Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde patlatılan bombalara ilişkin yürütülen soruşturma var. Toplantıda Reyhanlı’daki saldırıya ilişkin eldeki istihbarat verilerinin masaya yatırılması ve yürütülen soruşturmanın detaylı bir şekilde ele alınması bekleniyor. Ayrıca Suriye konusunun da yine toplantıda ele alınması tahmin edilirken, Başbakan Erdoğan’ın Reyhanlı’ya yapacağı ziyaretin de toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.

3 SEÇİM İHTAMİLİ GÜNDEMDE
AK Parti MKYK toplantısında ayrıca Başbakan Erdoğan’ın ABD ziyareti sırasında söylediği "2014 yılında 3 sandık olabilir" şeklindeki sözleri sonrası kamuoyunda yaşanan tartışmalar da yine ele alınacak. Başbakan Erdoğan’ın gündeme getirdiği 3 seçim ihtimalinin AK Parti kurmayları tarafından da toplantıda değerlendirilmesi bekleniyor.
Toplantıda ayrıca yeni anayasa çalışmaları ve çözüm süreci kapsamında yaşanan gelişmelerin de gündeme gelmesi tahmin ediliyor.
(İHA)