BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti İzmir'de önyargıyı yıkacak

CHP'nin kalesi İzmir'i almak isteyen AK Parti, çalışmalara erken başladı. AK Partili vekil Şengül, İzmir'de konuştu.

Abone ol

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "İzmirlilerin AK Parti'ye karşı önyargı probleminin bulunduğunu belirterek, “Bunu samimiyetimizle yıkacağız.” dedi.

Güzelbahçe’de teşkilatı ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Şengül, özellikle belli kesimin AK Parti’ye önyargılı yaklaşımını eleştirdi, en büyük problemin algı sorunu olduğunu belirtti.

Teşkilatın birçok kademesinde görev yapan birisi olarak yıllardır tüm ilçeleri yakından takip ettiğini aktaran Şengül, "Güzelbahçe’deki sıkıntımız algı problemi. İnsanlar AK Parti ile birçok sorunun çözüleceğine, bölgelerine hizmet geleceğini biliyorlar fakat önyargı duvarlarını aşamıyorlar. Biz önyargıları samimiyetimizle yıkacağız. Toplumun partisi olduğumuzu insanlara anlatacağız. Her renkten anlayışa ve yaşam tarzına saygı duyuyoruz. İç kavgalarımızı, çatışmalarımızı bir kenara bırakıp potansiyelimizi açığa çıkarmamız gerekiyor. Güzelbahçe de adı gibi güzel bir ilçemiz ve hizmeti hak ediyor.” dedi.

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kerim Çetin’nin organize ettiği kahvaltıya ilçe ve köylerdeki muhtarlar ile teşkilat üyeleri katıldı. Mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarına ilgiyle yaklaşan Şengül’e, Siteler ve Çamlı’daki sokak lambaları, ilçedeki sağlık ocağı sorunu, Yelki’ye bir PTT bürosu isteği ve kentsel dönüşümle ilgili talepler aktarıldı.

CHP’nin Güzelbahçe gibi ilçelerde ’ceketimi koysam kazanırım’ algısıyla siyaset yapmasını da eleştiren Şengül, “Artık insanlar gerçeği görüyor, hizmet istiyor. Boş vaatlere vatandaşın karnı tok. CHP’liler ceketimi koysam kazanırım algısından derhal uzaklaşmalılar.” diye konuştu.