BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,66
ALTIN 2.390,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti ile CHP arasındaki oy farkı

Rakamı veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu. CHP ile İstanbul'da aralarında bulunan oy farkını açıkladı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Yerel seçimler öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu çok iddialı konuştu. İstanbul'da rakiplerine fark atacaklarını söyledi.

Gazeteci Ömer Şahin’in TRT Türk’deki “Görüş Farkı” programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’dan iddialı açıklamalar geldi.

CHP İLE FARK KAÇ PUAN?

Soylu, AK Partinin İstanbul’da en yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 20’nin üzerinde olduğunu kaydederek, "Başka bir iddia daha söyleyeyim, bugün yarın seçim yapılsa 29 puan da AK Parti ile CHP arasındaki farktır. Hatta 29,5 puan” şeklinde konuştu.

“HABERAL VE BALBAY CHP’NİN AYIBIDIR”

Süleyman Soylu, CHP milletvekili Mehmet Haberal’in tahliyesini değerlendirirken şunları söyledi “CHP’nin bir ayıbıdır. Türkiye’de darbe davasıyla yargılanan insanları TBMM’ye taşıması, bu bir ayıptır. Bu siyasi hayatımız için de bir ayıptır. Tahliye bir aklama sonucunu doğurmaz. Kimse için doğurmaz. Oradan (Silivri) bir kahraman falan üremez.”
AK Parti’li Süleyman Soylu darbeciliğin genetik olduğunu ve darbelere karışan insanların çocuklarının da aynı çizgiyi sürdürdüğünü iddia etti.