BIST 10.094
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.408,23
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti hangi kulübü destekliyor?

Üstüste üçüncü galibiyetini alan kulüp, AK Partili siyasiler tarafından ziyaret edildi.

Abone ol

Gölbaşı Belediye Spor Amatör futbol takımının yenilgisiz 3. maçını kazanması Gölbaşı ve Ankara’nın ilgisini çekerken siyasi parti temsilcilerden de tebrik yağmaya devam ediyor.

Gölbaşı Belediye Spor Amatör futbol takımı yenilgisiz 3 maçı kazanmasından dolayı Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Ak Parti Grup Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, Hacer Varlık, Hayati Çal ve ilçe sekreti İbrahim Yılmaz tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrasında konuklar, amatör futbol takımının antrenmanını Kulüp Başkanı Mehmet Atak ile birlikte izlediler. Antrenman sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek futbolculara kendi eliyle baklava ikram etti.
 
Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek; "Gölbaşı Belediye Spor amatör futbol takımımız son yılların en güzel performansını göstererek en iyi futbolu sergiliyor. Bizde bu güzel başarıyı onlarla beraber hem kutlamak istedik, hem de hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Şereflikoçhisar - Gölbaşı Belediye Spor maçı öncesi futbolcularımıza moral vermek istedik" dedi.