BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

AK Parti grubunda panik

Partiye katılım vardı. AK Parti grubu panayır yeri gibiydi. Canlı bomba ihbarı bir anda ortalığı karıştırdı. Ve o kişi yakalandı.

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- AKP Grup toplantısı bugün katılımlar nedeniyle panayır yergi gibiydi. Geniş bir kalabalık ziyaretçi grubu vardı. Bu arada bir de canlı bomba olduğu ihbarı yapıldı. TBMM Polisi alarma geçti. Partililer ile birlikte kapıdan girmeye çalışırken şüpheli kapıda ele geçirildi.  

Polis, büyük bir gizlilik ve geniş güvenlik önlemleri arasında şüpheli şahısı buldu ve daha kapıdayken gözaltına aldı. Ancak canlı bomba olduğu iddia edilen kişinin üzerinden şüpheli ya da yabancı bir maddeye rastlanmadığı belirtildi.

Gözaltına alınması sırasında şüpheli erkek şahsın, önce iş istemek için AKP Gruba geldiğini, grupta bakanlardan iş talebinde bulunacağını ileri sürdüğü ancak polisin ilk sorgusunda canlı bomba olduğunu söylediği de ileri sürüldü.

Ancak, TBMM polisinin hiç bir açıklama yapmadığı ve basına göstermeden kapıda gözaltına alıp, kampüs dışına çıkartarak, terör şubede sorguya alınan şahsın gerçekten canlı bomba olup olmadığına ilişkin net bir bilgi gelmedi.