BIST 10.701
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.423,11
HABER /  GÜNCEL

Sapık dedeye suçüstü

2 kız torununa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen H.K. (57), kızı S.G tarafından suçüstü yakalandı.

Abone ol İzmir'in Bornova ilçesinde, 2 kız torununa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Hilmi K. (57), gözaltına alındı.

Olay, Bornova Atatürk Mahallesi 502 Sokak'taki bir evde akşam saatlerinde meydana geldi. Babası Hilmi K. ile birlikte yan yana evlerde oturan S.G., iddiaya göre, ilköğretim okulu öğrencisi olan kızları C.G. (13) ve F.G. (12)'ye dedelerini çay içmek için çağırmalarını söyledi.

Yatakta yakalandı

İki kız kardeş bunun üzerine dedeleri Hilmi K.'nın yan binadaki evine gitti. Kızlarının gecikmesinden şüphelenen anne S.G., kontrol etmek için babasının evine gittiğinde yatak odasında babasını kızıyla birlikte yarı çıplak halde gördü. S.G., kızıyla yatakta yakaladığı babasını polise ihbar etti. Olay yerine gelen polisler tarafından yakalanan Hilmi K., gözaltına alındı.

Para ve şekerle kandırmış

Eşiyle bir aydır ayrı yaşadığı belirtilen Karayolları'ndan emekli Hilmi K.'nın alınan ifadesinde taciz olayını itiraf ettiği, ancak hiçbir zaman tecavüz etmediğini söylediği bildirildi.

Torununu para ve şeker vererek kandırdığı öğrenilen dede Hilmi K., işlemlerin yapılmasının ardından adliyeye sevk edilecek.