BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.394,39
HABER /  SEÇİM

AK Parti adayları İzmir ve 12 il açıklandı SON DAKİKA

AK Parti adayları belli oluyor. Başbakan Erdoğan AK Parti'nin İzmir ile birlikte 12 ildeki adayını açıkladı. İşte AK Parti belediye başkan adayları;

Abone ol

AK PARTİ Belediye Başkan adaylarının son grubu da bugün açıklanıyor. Başbakan Erdoğan merakla beklenen İzmir adayını ilan etti.

AK Parti, CHP'nin kalesi olarak görülen İzmir'de bu kez çok iddialı. Ankara'da Melih Gökçek'i, İstanbul'da Kadir Topbaş'ı aday yapan Erdoğan, İzmir için en güvendiği ismi seçti. Kabinenin en başarılı bakanı Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

İŞTE AK PARTİ'NİN AÇIKLANAN 12 BAŞKAN ADAYI;

İZMİR :
BİNALİ YILDIRIM Başbakan Erdoğan konuşmasında özel bir bölüm ayırdığı İzmir adayı Binali Yıldırım'ı programın sonunda bu kez kürsüye davet ederek tanıttı. Yolların fatihi olarak anons edilen Binali Yıldırım, ayakta alkışlandı.

binali yıldırım izmir ak parti izmir adayı.png
Erdoğan Yıldırım'ın ismini açıklarken tribende bu pankart açıldı. 1955 yılında Erzincan Refahiye'de doğan Binali Yıldırım, kabinenin en çalışkan bakanı olarak biliniyor. Evli ve 3 çocuk babası 5 torun dedesi olan Binali Yıldırım, duble yol kralı olarak da biliniyor. (BİNALİ YILDIRIM KİMDİR? /TIKLAYIN)

binali yıldırım pankartı.png

MANİSA :  HÜSEYİN TANRIVERDİ :
1956 doğumlu. İmam Hatip lisesi mezunu. Matematikçi. 22.,23.,24. dönem AK Parti Manisa milletvekili seçildi. MKYK üyesi olan Tanrıverdi, evli ve 2 çocuk babası.

screen-shot-2013-12-13-at-4.04.39-pm.png
MESİR MACUNU ATTI

Manisa adayını tanıtırken Erdoğan tribünlere cinsel gücü artırması ile bilinen mesir macunu attı.

screen-shot-2013-12-13-at-4.07.55-pm.png
DENİZLİ : Osman Zolan :
Hukuk Fakültesi mezunu. 2011 yılında Denizli Belediye başkanı oldu. Evli ve 2 çocuk babası

osman zolan ak parti denizli belediye başkan adayı.png
AYDIN: MUSTAFA SAVAŞ:1965 Aydın doğumlu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu. Türk Halk Bankası'nda Genel Müdür Yardımcılığı yapan Savaş, evli ve 2 çocuk babası. 

mustafa savaş ak parti aydın belediye başkan adayı.jpg
UŞAK : NURULLAH CAHAN : 1973 doğumlu. Hukukçu. Avukatlık yaptı. 2001 yılında AK Parti teşkilatında görev yaptı. 2009 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babası.

nurullah cahan uşak ak parti belediye başkan adayı.png

TUNCELİ : ERKAN EROĞLU : 1966 doğumlu. İktisat mezunu. Sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Evli ve 2 çocuk babası

erkan eroğlu ak parti tunceli belediye başkan adayı.png

*AÇIKLANAN 5 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

AK PARTİ'NİN ADAYLARI;

AK PARTİ Belediye Başkan adaylarının son grubu da bugün açıklandı.
Açıklanan 12 il şunlar;

*İZMİR
*AYDIN
*BURDUR
*DENİZLİ
*ISPARTA
*KARS
*MANİSA
*TUNCELİ
*OSMANİYE
*KARAMAN
*UŞAK
*KİLİS

OSMANİYE : MEHMET GÜRBÜZ : Hukuk Fakültesi mezunu. Serbest avukatlık yaptı. Milli Görüş geleneğinden gelen Gürbüz, HAS Parti kurucu il başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 4 çocuk babası. Gürbüz'ün siyasi geçmişi, Numan Kurtulmuş'un adayı yorumlarına sebep oldu.

mehmet gürbüz osmaniye ak parti belediye başkan adayı.png
KİLİS : HASAN KARA : 1969 doğumlu. Marmara Hukuk mezunu. Belediyede hukuk uzmanı olarak çalıştı. Milletvekili de seçilen Hasan Kara evli ve 4 çocuk babası.

hasan kara ak parti kilis belediye başkan adayı.png
KARS : NEVZAT BOZKUŞ : 1961 doğumlu. TEDAŞ'ta çalıştı. 2009 yılında Kars belediye başkanı seçilmişti. Evli ve 2 çocuk babası.

nevzat bozkuş ak parti kars belediye başkan adayı.png
KARAMAN : ERTUĞRUL ÇALIŞKAN : Mevcut AK partili Belediye Başkanı Kamil Uğurlubey'in yerine bu kez Ertuğrul Çalışkan aday yapıldı. Çalışkan, 1965 doğumlu. 2004 yerel seçimleri sonrasında AK Parti il genel meclis üyeliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babası.

ertuğrul çalışkan ak parti karaman belediye başkan adayı.png(Soldaki mevcut belediye başkanı Kamil Uğurlubey, sağdaki yeni aday Ertuğrul Çalışkan)

ISPARTA : NURİ UZAKTAŞ :
İmam Hatip mezunu. 2006 yılında AK Parti'ye girdi. İl Başkanlığı yaptı. Evli ve 2 çocuk babası.

nuri uzaktaş ısparta ak parti belediye başkan adayı.png
BURDUR : Sabahattin Akkaya: AK Parti Burdur'da mevcut belediye Başkanı ile devam kararı aldı. 1951 doğumlu. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. Edebiyat öğretmenliği yapan Akkaya, 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına seçildi. Evli ve 3 çocuk babası.

sabahattin akkaya ak parti burdur belediye başkan adayı.png
İZMİR : Başbakan Erdoğan diğer aday tanıtım toplantılarındakinin aksine bu kez İzmir adayını farklı bir şekilde tanıttı. Erdoğan konuşma yaptığı sırada özel olarak Binali Yıldırım'ın ismini duyurdu. Salon 'Binali Yıldırım' isimleri ile inledi.

binali-yildirim-aday.jpg
BİNALİ YILDIRIM KİMDİR?