BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ajanda paniği

Fuhuşa teşvik ve adam kaçırma suçu ile gözaltına bulunan kadının ajandasında bir çok ünlünün ismi yer alıyor..

Abone ol

Polis, Cevdet C. ile iki İngiliz ortağına grup seks ayarlayan okutmanın fihristini ele geçirdi

Para karşılığı ünlü işadamlarına kadın bulan, üniversitede Fransızca okutmanı Gönül D.'nin telefon rehberi polisin eline geçti. Rehberde birçok tanınmış işadamının adının bulunması panik yarattı. Gönül D., fuhuşa teşvik ve adam kaçırmaya azmettirmekle suçlanıyor.

***

Seks organizatörünün ajandası panik yarattı

BIR üniversitede okutman olan Gönül D. isimli kadın, Yasemin T. ve Q kızı Şimal G. ile, biri Ankaralı, ikisi İngiliz işadamıyla grup sekse katıldı. Çılgın geceye ait fotoğrafların çekildiği makine ise kayboldu FOTOĞRAFLARIN ortaya çıkmasını istemeyen işadamı Gönül D.’yi aradı. Makineyi Yasemin T.’nin aldığından şüphelenen Gönül D. de iki uyuşturucu satıcısına, ‘Yasemin’i bulup makineyi alın’ talimatı verdi İKI uyuşturucu satıcısı Yasemin’i kaçırıp tecavüz etti. Polis, olayı çözerken, bir seks şebekesini ortaya çıkardı. Gözaltına alınan Gönül D.’nin ajandasından ise birçok ünlü işadamının telefonu çıktı
İNGİLİZLER'LE yaptığı iş anlaşmasını beş yıldızlı bir otelde grup seksle kutlayan Ankaralı işadamı Cevdet C.'nin kaybolan dijital makinesinin bulunması için Yasemin T. isimli kıza tecavüz edilmesinin arkasından, büyük bir seks şebekesi çıktı. Cevdet C.'nin kızlarla irtibat kurmasını sağladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Galatasaray Üniversitesi Fransızca eğitmeni Gönül D.'nin polis tarafından ele geçirilen ajandasında ise çok sayıda ünlü işadamına ait telefon numarası bulundu. Gönül D.'nin magazin dünyasının ünlü playboyları ile işadamlarına 'Bayan arkadaş ayarladığı' tespit edildi. Polis, telefon numaralarının sahiplerini tek tek tespit etmeye çalışırken, Gönül D.'nin Yasemin T. ile Q kızı Şimal G.'yi de para karşılığında ünlü isimlere pazarladığı tespit edildi.

'SADECE KORKUTUN DEDİM'

Ortaköy'deki evinde gözaltına alınan Gönül D., ilk ifadesinde Ankaralı Cemal C.'nin İstanbul'a geldiği zamanlarda kendisini arayıp bayan arkadaş istediğini anlatarak, şöyle konuştu; "Olay akşamı da Cemal arayarak iki arkadaş bulmamı istedi. Yasemin ile Şimal'i arayıp işadamları ile buluşturdum. Ancak ertesi gün Cemal beni arayarak, 'işadamlarının eğlence olsun diye fotoğraf çektirdikleri makine kayıp' dedi. Her şey tehlikeye girdi. Senin getirdiğin arkadaşlar bu mu? Bu makineyi hemen bul yoksa yandım' dedi. Bunun üzerine daha önce esrar ve hap aldığım arkadaşlarımı aradım. 'Biraz korkutun' dedim." Yasemin T.'ye kendisinin talimatı ile tecavüz edildiğini kabul etmeyen Gönül D., "Onlara 'ne yapın edin, fotoğraf makinesini bulun' dedim. Onlar da tecavüz etmiş. Bunda benim suçum yok" diye konuştu.

Q KIZI ŞİMAL GÖZALTINDA

Gönül D.'nin ifadesinde İngiliz işadamları ile birlikte olduğunu ileri sürdüğü Şimal G. de önceki gece sabaha karşı gizlendiği evde yakalanarak gözaltına alındı. Beşiktaş Asayiş Büro'ya getirilen Şimal G.'nin ifadesine başvuran polisler, şimdi kayıp fotoğraf makinesi ile Ankaralı işadamını arıyor.

Kaynak : Sabah