BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  GÜNCEL

Ailesi anons bile yaptırdı morgda bulundu

Kayseri'de kayıp diye aranan çocuk morgda bulununca ailesi şoke oldu.

Abone ol

Kayseri’de dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki A.S.’nin ailesinin mahalledeki camiden kayıp anonsu yaptırdığı, daha sonra polisin teşhis için götürdüğü hastane morgunda ailenin acı tablo ile karşılaştığı ortaya çıktı.

Kayseri’de dün öğle saatlerinde Y.K.’nin (22) kullandığı 38 DV 452 plakalı otomobil, Kayseri-Sivas karayolunun 10. kilometresindeki Yeşilyurt mevkiinde bisikletiyle gezintiye çıkan 12 yaşındaki A.S.’ye çarpmış, çocuk olay yerinde hayatın kaybetmişti.

SAATLERCE ARANDI

Öte yandan çocuğun ailesinin A.S.’yi kazadan habersiz mahallede saatlerce aradığı öğrenildi. Aramalar sırasında ailenin mahalle camisinin hoparlöründen A.S.’nin kaybolduğu yönünde anons yaptırdığı ve ardından da polis merkezine kayıp başvurusunda bulunduğu bildirildi.

MORGDA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre ailenin verdiği eşkal doğrultusunda çalışma yapan polis ekipleri, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eşkale uyan birinin bulunduğunu belirleyerek aile ile morga gitti. Aile, morgtaki teşhiste acı manzara ile karşılaştı.

Kazada hayatını kaybeden 12 yaşındaki A.S.’nın cenazesi bugün öğle namazını müteakip Cırgalan Camii’nde kılınan namaz ile toprağa verildi. A.S.’nın arkadaşları ise cenaze namazı öncesinde tabutun başından bir an olsun ayrılmadı.