BIST 10.400
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.398,08
HABER /  GÜNCEL

Ahu Tuğba kocasını Ersoy'la basmış

Ahu Tuğba, kimseyle paylaşmadığı büyük sırrını star’a açıkladı: Evliyken eşim beni Bülent Ersoy’la aldattı. Bülent henüz kadın olmamıştı. Bülent’in inkar et

Abone ol

Daha önce ‘Eşim beni bir erkekle aldattı’ diyen Ahu Tuğba yıllar sonra bu kişinin kim olduğunu açıkladı. Bülent Ersoy’un kadın olmadan önce eşiyle birlitke olduğunu iddia eden Ahu Tuğba, ‘Hepsini Allah’a havale ediyorum’ dedi. Bülent Ersoy’a kırgın olmadığını söyleyen Ahu Tuğba ‘Bülent’i çok severim, inkar etmemesi güzel. ‘Ben sana kuma geldim’ demesi güzel’ diyerek ilginç açıklamalarda bulundu.

  • Geçenlerde bir gazetede okudum sizin ağzınızdan yazmışlar; ‘Eski eşimi bir erkekle yakaladım’ demişsiniz, doğru mu?

    Evet doğru.

    • Evliyken mi?

      Çok gençtim ben o zamanlar.

    • Kim?

      Onu söylersem şimdi, çoluğu çocuğu var rezil olur.

    • Öbür kişi kim?

      Öbür kişi Bülent Ersoy.

    • Gerçek mi?

      Evet, gerçek. O zaman kadın değildi.

    • Allah, Allah.

      Benim evliliğim boyunca onunla resmen yaşadı.

    • Bülent Ersoy mu?

      Evet, Bülent bey inkar etmiyor da.. Bugüne kadar hep sustum. Herkes sürekli kocalarını boşuyor dedi. Ama niye boşuyorum, bunu kimse sonmadı. Boşanma nedenlerimi bugüne kadar hiç açıklamadım.

    • Toplam 7 kez evlendiniz değil mi?

      Evet ama hep ihanetlerle bıraktım. Hepsi ihanet etti.

    • Hepsinde de aldatıldınız yani...

      Aldatıldım tabi, dansçılarımla, evdeki kadınlarla..

    • Hadi biri aldattı, yedisi niye aldattı?

      Niye aldatıldım? Ben yoğun bir tempoda çalışıyordum. Gündüz filme gidiyordum, geceleri gazino oluyordu. Evime çok geç saatlerde geliyordum. Adamların işi var. Sabah erkenden işlerine gidiyorlardı. Onları Allah’a havale ediyorum. Onlar hala sana ihanet etmedik diyorlar ama kocanın ihanet edip etmediğini kadın bilir.

    • Daha önce Türkiye’nin en zengin adamlarıyla evlendim dediniz.

      Evet ama boşanırken pek nafaka, para, pul almadım. Çünkü ölümün ve aşkın insanı nerede yakalayacağı belli olmaz. Ben hayatımda hiç bir zaman aşık olmadım. Tek aşkım benim Allah’tır. Ve Allah bana hiç bir kulunu sevdirmesin.

    • Niye?

      Yüce Allah’ın bana verdiği bir evladım var, ona sıhhat kuvvet versin. Ben hayatımda hiç birşey istemiyorum. İnsanlardan çok kötülük gördüm. Bu kötülüklerden Allah’a sığınıyorum. Allahım beni yanına al diye dua ediyorum.

    • Yedi evliliğin hepsi de pişmanlıkla mı sonuçlandı?

      Çok küçük yaşta evlilik yaptım ben. Çok küçük yaşta evliliklerde göz açtım. Çocukluğuma da vermek lazım. Pişman oldum ama fayda etmedi. Bir de ihanetler eklenince yürümedi hiçbiri.

    • Bülent Ersoy pişmanlık duydu mu peki?

      Niye duysun ki?

    • Sonuçta evli birisiyle.

      Ne olacak ki. O zaman sırf Bülent’in olayı değil ki. O zamana kadar sıraya hanımları koysam sanatçı olarak, yer yerinden oynar, sırf o değildi ki. Evet, bayağı meşhur sanatçılarla...

    • Bu konuyu hiç konuştunuz mu?

      Evet, tabii, ‘Ben sana kuma geldim’ demesi güzel. Ee tabi, alan veren razı, Bişey yapamazsın ki! Sonra bir günlük beraberlik değil ki.

    • Diğer evlilikleriniz kimlerleydi?

      İsimlerini bile zikretmem. Onlar oldu bitti geçti. Benim artık bir çocuğum var.

    • Üçü ölmüş sanıyorum.

      Evet üçü öldü, Allah rahmet eylesin. Hergün ruhlarına Yasin okuyorum. Yani isimlerini de zikrederek okuyorum. Belki annesi, ailesi benim gibi okumaz, çocukları okumaz. Benim verecek tek hesabım Allah’a. Onların da hesap verecekleri yer orası. Ben kul olarak kimseyi yargılayamam.

    • O dönem çevirdiğiniz filmler bayağı cesur bulundu.

      Ben yenilik getirdiğime inanıyorum sinema da. Sinema da yapılan hasılat rekorları var ve ben hayatım boyunca sinema da ne sütyenimi, ne de kilodumu çıkartmışımdır. Tek benim yaptığım bir öpüşme ve öperken yanıma hemen boynumu vermişimdir. Çıplaklığım dediğim zaman; mini eteğim ve bikinim olmuştur. Sinemaya öpüşme olayını getirmişimdir. İnsanlar güncel hayatında ne yapıyorsa onu yapmışımdır. Herkesin evine giriyor benim filmlerim; demek ki anormal birşey yok. Demek ki halk beni çok severek bir yere getirmiş ve filmlerim gişe rekoru üstüne gişe rekoru almıştır. ‘Kayıp Kızlar’ filmim gişe rekorları kırdı. Arkasından ‘Tele Kızlar’ diye Hülya Avşar aynı filmi çekti. Tarık Akan aynı kadroyla film yaptı.

    • İnançlı bir insan hem Yasin okuyup hem bar işletebilir mi? Malum içki Kuran’a göre haram. Bu tezat değil mi?

      Bu kadar kişi ekmek yiyor. Herkes kendi kirli çamaşırını yıkasın, kusur aramasın. Burada ki bir garson evine ekmek götürüyor, ailesine bakıyor. Bir kişi kaç haneye bakıyor? Allah bana güç verdikçe ben işyeri açacağım ve herkese ekmek vereceğim.

    • Yeni bir proje var mı?

      Bora Gencer’le birlikte 13 bölümlük ‘Esir Gönüllüleri’ adlı yeni bir dizinin çekimlerine başladık. Üçüncü bölümün çekimlerini tamamladık, boşanma davası için Amerika’ya gideceğimden kısa bir süre için çekimlere ara verdik.

      Dizinin konsu çok güzel, Anadolu’da Aksaray’da çekiyoruz. Polisiye bir dizi. Filmde ayrıca Perihan Savaş, Levent İnanır, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu gibi oyuncular yer alıyor.


      Kızının fotoğrafı ilk kez star’da


      Bir dönemin vamp oyuncusu Ahu Tuğba, özel yaşamında çok daha farklı bir yol izledi. Yedi kez evlendi, her defasında bu kez son olsun dedi ama olmadı. Çok zengin kişilerle evlenmiş olmasına karşın, boşanmalarında yüklü nafaka da almadı. Bu evliliklerinden elinde kalan tek mutluluğu kendi adını taşıyan kızı Ahu oldu.

      Haber: Olcay Ünal Sert
      Kaynak: