BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.384,69
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Vefik Alp medyaya öfkeli

DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Vefik Alp, oyunu Kadıköy'de kullandı. Medyaya da öfkesini dile getirdi.

Abone ol

DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Vefik Alp, oyunu Kadıköy'de kullandı.

Kızı Ceylan Alp ile Suadiye'deki Hacı Mustafa Tarman Lisesi'ne gelen Alp, 4316 numaralı sandıkta oy verme işlemini tamamladı.

Alp, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takdirin yüce Türk Milletinin olduğunu belirterek, seçimlerin ülkeye güzellik getirmesini dilediğini ve millet olarak buna çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Alp, seçim sonuçlarına ilişkin genel tahminlerini aktararak, ''Eğer bu seçimlerde de CHP solda beklenen sonucu elde edemezse artık görünüyor ki bu iş CHP ile olmuyor. Solda DSP'de bütünleşmek gerekiyor. Bu mesajı milletime iletmek istiyorum'' dedi.

İstanbul için ilginç bir kampanya dönemi geçtiğini anlatan Alp, adayların karşı karşıya gelmediğini, canlı yayında projelerin tartışılmadığını, bunun İstanbullu seçmen için bir kayıp olduğunu kaydetti.

DİĞER ADAYLAR MEDYADA KAYBOLDU

Medyanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini 2 partiye indirgediğini değerlendirmesinde bulunan Alp, ''CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu'na bir kısım medyanın hak etmediği bir destek verdiğini ve diğer adayların kaybolduğunu, adeta görülmediğini'' öne sürdü.

Eğer seçilemezse bir bilim adamı olarak bu projeleri yeni gelecek belediye başkanı ile paylaşacağını anlatan Alp, ''Seçilecek olan belediye başkanına ilk iş olarak, İstanbul'da deprem konusunu ele almasını tavsiye ediyorum'' dedi.