BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.393,80
HABER /  GÜNCEL

Umarım Topbaş bana oy verir

Kılıçdaroğlu da oyunu kullandı. Belki de sandık başındaki en ilginç açıklama onunkisi oldu. Topbaş ve Başbakan'a bir gönderme yaptı.

Abone ol

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu Kağıthane'de kullandı. Kılıçdaroğlu, eşi Selvi ve CHP'li Gürsel Tekin ile geldiği Kağıthane Merkez İlköğretim Okulu'ndaki 1295 numaralı sandıkta oy verme işlemini tamamladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Bugün hava çok güzel. Bir demokrasi şöleni gerçekleşiyor. Yurttaşlarımız güzel bir havada oy kullanıyor. Ben de oyumu kullandım, hayırlı uğurlu olsun diyelim'' dedi.

Bu seçimle İstanbul'da ve Türkiye'de yeni bir sayfa açılmasını umut ettiğini anlatan Kılıçdaroğlu, ''Umuyorum demokrasiyi daha da derinleştirmiş oluruz. Saydam bir yönetim getirmiş oluruz. Türkiye'de her şeyi sağlamış oluruz'' diye konuştu.

UMARIM BAŞBAKAN OYUNU BANA VERMİŞTİR

''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kullandıkları oyu kime vermiş olabilecekleri'' sorulan Kılıçdaroğlu, ''Onu bilmiyorum ama onun muhatabı Sayın Erdoğan ve Sayın Topbaş. Umuyorum oylarını bana vermişlerdir'' dedi. 

Selvi Kılıçdaroğlu da ''Umarım bizim açımızdan güzel bir sonuç alırız'' diye konuştu.