BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22
HABER /  MAGAZİN

Ahmet Tatlıses ateş püskürdü son durum

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses babası hakkında çıkan haberlere öfke saçtı. Ahmet Tatlıses basına rest çekti. İbrahim Tatlıses ameliyatında son durum hakkında da bilgi verdi.

Abone ol

İbrahim Tatlıses dün Türkiye saati ile 16.00 Amerika'da beyin ameliyatına girdi. Sevenleri ve ailesi bu kritik günde İbrahim Tatlıses'i yalnız bırakmadı. İbrahim Tatlıses'in 5 yaşındaki kızı Elif Ada'da babasına destek için Amerikada'ydı.

Yaklaşık 4.5 saat süren başarılı bir ameliyat geçirdi. İbrahim Tatlıses 'in menajeri Eyüp Kanat sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak sanatçının son durumu hakkında bilgi verdi. Kanat, "Sayın İbrahim Tatlıses'in Türkiye saatiyle bugün öğleden sonra girdiği ameliyat başarıyla sonuçlanmıştır. İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu gayet iyidir. Arayan, soran iyi dileklerini ve dualarına gönderen tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederiz" mesajını paylaşarak ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses bir süredir devam eden rahatsızlığı yüzünden babasına destek için Amerika'ya gidemedi. Son zamanlarda basında çıkan İbrahim Tatlıses haberlerinden incinen Ahmet Tatlıses dün resmi instagram hesabından takipçilerine dert yandı. 

ekran-resmi-2015-03-10-13.22.08.pngAhmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses hakkında basında çıkan haberlerin iki yüzlüce yapıldığını ifade eden açıklamalarında babasının krtik sürecinin devam ettiğini ve sevenlerinden dua istemeyi de eksik etmedi. Ahmet Tatlıses'in ifadeleri şöyle :' Bunu yazıp yazmama husunda çok düşündüm. Amma velakin ben O BABANIN oğluysam, sabrımın ve sükunetimin de bir sınırı var. Babam şuan yoğun bakımdayken halen bir yaşam savaşı verirken ki, bu bir beyin ameliyatıdır ve giderken de ameliyata girmeden önce de benden ve herkesten helallik alma ihtiyacını hissedecek kadar ciddidir. Çıkıp GÜLÜCÜKLÜ çok  şükür başarılı geçtilere , kendi adının yarın ki olası İbrahim Tatlıses haberlerinde kayanak gösterilme ihtimalini gözetici basın açıklamalarına, demeçlerine, ve ben PATRONLARIYSAM benden mütabakatsız ucuz sosyal medya haberlerine REST ÇEKERİM.  Babam yoğun bakımdadır ve 3 yıldır yakınlarımın bildiği gibibir rahatsızlık yaşayan ben Ahmet herkesin yerini bilirim . Herkeste yordamını bilecek ömrümü ona can yeleği eden ben yanında değilim buna doktorum müsade etmedi. ama babam dualarımda ve kalbimdedir mevzu bahis kişilere İbrahim Tatlıses ismi üzerinden primi reklamı bırakmalarını söylüyorum. Babam sevenlerinin kalbindedir ve bu onu en mutlu yeridir. Saçma sapan ve yapmacık sevinç naraları atanlar dua kapılarını kapatırken, yalnış yaptıklarının farkında değiler. Elif Ada ve daha 5 yaşında ellerini rabbine açıp  DEDE  diyen oğlum kadar pak olsun. Önce kalplerinizi sonra babamın adını anabilirsiniz biz neler yaşıyoruz birileri neyin peşinde 4 yıldır YIKILMADIK eğilmedik ama İNCİNDİM hem de çok. Öldürmeyen kurşun güç verir, direnç verir. Hiç kimse ve hiç bir şey BABAMDAN değerli değildir dualarınızı eksik etmeyin..'

ekran-resmi-2015-03-10-13.21.41.png