BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan olay Türkeş yazısı

Ahmet Hakan'ın Tuğrul Türkeş ile Meral arasındaki farkları sıraladığı bugünkü yazısı polemiğin fitilini ateşleyecek.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AK Parti'den aday olan Tuğrul Türkeş'i çok kızdıracak bir yazı kaleme aldı.

Seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul ettiği için MHP'den ihraç edilen ve AK Parti'den Ankara adayı olan Türkeş konuşulmaya devam ediyor.

Herkesin dilindeki Türkeş'i yazan Ahmet Hakan'ın MHP'nin aday göstermediği Meral Akşener ile karşılaştırması olay oldu.

Karşılaştırmasında Türkeş'i yerden yere vuran, Meral Akşener'i göklere çıkaran yazar, "Tuğrul erkektir... Meral kadındır..." ifadelerini kullandı.

TUĞRUL İLE MERAL ARASINDAKİ FARKLAR

-Tuğrul el üstünde tutulduğu babasının partisini anında terk edebilir... Meral kapının önünde tutulduğu partisini asla terk etmez.

-Tuğrul yıllarca demediğini bırakmadığı AK Parti'ye anında geçiş yapar... Meral başlangıç döneminde kısa süre yer aldığı AK Parti'ye asla geçmez.

-Tuğrul gönderilmeyeceğini bildiği halde gider. Meral gönderileceğini bildiği halde gitmez.

-Tuğrul giderken geride kalanlara demediğini bırakmaz. Meral kendisini aday yapmayan hakkında sadece "genel başkanımızın takdiridir" der, geçer.

-Tuğrul erkektir... Meral kadındır...

Yazının tamamı için

Türkeş dün AK Parti Ankara İl Başkanlığında,26. Dönem milletvekilleri adaylarıyla 1 Kasım'da yapılacak seçimler için ilk toplantıda buluştu.  Burada kısa bir konuşma yapan Türkeş "AK Parti mensupları olarak, AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimlerine bir hazırlık yapmaktayız" diye konuşmuştu.