BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan ilginç Arınç çıkışı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ahmet Hakan ile ilgili değerlendirmesine, ünlü yazardan açıklama geldi.

Abone ol
Başkent'te Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki polemik sertleşiyor! Gökçek'in Arınç'ı suçlayan açıklamalarının ardından Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. Arınç'ın Ahmet Hakan ile Gökçek'i karşılaştırdığı değerlendirmesine ise ünlü yazar ilginç bir cevap verdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerinden sonra kendisini bugün kendisini istifaya davet eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında yaptığı açıklamalar, Türkiye'nin gündemine oturdu.
 
Bülent Arınç, Melih Gökçek'i şu sözlerle eleştirdi, "Melih Gökçek oğlunun milletvekili adaylığını netleştirmek istiyor. Birilerine yaranmak istiyor. Ahmet Hakan Beyi, Gökçek’ten çok önce tanırım. Çok eleştirmiş bir insanım ama Sayın Ahmetü Hakan, Melih Gökçek'ten çok daha namusludur, şereflidir."
 
Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan ise, Bülent Arınç'ın bu sözlerini kişisel twitter sayfasından şöyle değerlendirdi, "Herkes kendini kurtaracak, olan bana olacak."