BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan'dan Ak Partili 3 isme tepki! Erdoğan'a çaktırmadan...

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Muharrem İnce'nin FOX TV'de katıldığı programda söylediği sözleri eleştiren AK Partili 3 isme tepki gösterdi. Hakan yazısında ''alenen Muharrem İnce’ye çalıştınız. Reis’e çaktırmadan ihanet eden “gizli Muharrem İnce’ci” misiniz nesiniz, anlamadım ki?" diye sordu.

Abone ol

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FOX TV'de katıldığı programda, “Erdoğan seçimi kaybederse gitmezmiş... Ne diyorsunuz?” sorusuna, “Demirel nasıl gittiyse, Özal nasıl gittiyse o da öyle gidecek.” yanıtını verdi. İnce'nin bu sözlerine, AK Partili isimlerden tepki geldi. İnce'nin bu sözleri ile "suikast" imasında bulunduğunu iddia eden Burhan Kuzu, Şamil Tayyar ve Metin Külünk'e Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan tepki geldi.

Konuyu bugünkü "Yok artık Burhan Kuzu! Yok artık Şamil Tayyar! Yok artık Metin Külünk!" başlıklı yazısı ile gündeme taşıyan Hakan, şunları söyledi:

ÖKÜZÜN BİLE ALTINDA BUZAĞI ARANIR DA BU SÖZÜN ARANMAZ: "Öküzün altında bile buzağı aranır da bu cümlenin altında aranmaz! O kadar net yani. Yok artık Burhan Kuzu Yok artık Şamil Tayyar Yok artık Metin Külünk. Ama gelin görün ki...Burhan Kuzu’dan Metin Külünk’e, Metin Külünk’ten Şamil Tayyar’a kadar...İktidarın anlı şanlı birçok ismi, bu cümlenin altında bile buzağı aradılar. Ve işin daha da vahimi aradıkları buzağıyı bulmayı da başardılar maşallah ki maşallah!

ERDOĞAN'A ÖLDÜRÜLECEK İMASINDA BULUNULMUŞ

Neymiş efendim...Turgut Özal öldürülmüşmüş...Muharrem İnce, o cinayete gönderme yapıyormuş...Erdoğan’a “öldürülecek” imasında bulunuyormuş...Falan fıstık.

REİS'E ÇAKTIRMADAN İHANET EDEN GİZLİ İNCE'Cİ MİSİNİZ?

Ey Burhan Kuzu!Ey Metin Külünk!Ey Şamil Tayyar! Bu yaptığınızla...“Ey ahali! Muharrem İnce’nin hiçbir açığı yok! O kadar ki... Öküz altında buzağı aramak zorunda kaldık” demiş gibi oldunuz. Yani resmen ve alenen Muharrem İnce’ye çalıştınız. Reis’e çaktırmadan ihanet eden “gizli Muharrem İnce’ci” misiniz nesiniz, anlamadım ki?"

Muharrem İnce ne demek istedi? FOX'daki alt yazıya bakın