BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce'ye içki pozu soruldu! İşte cevabı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce adaylığı açıklanır açıklanmaz sosyal medyada yeniden paylaşılan içki içerken çekilmiş fotoğraflarıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. İnce, "FETÖ'cülerden elde edilmiş fotoğraf, ne zaman içtiğim tartışmalı" dedi.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce adaylığının açıklanmasının ardından 2014 yılında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'la birlikte Bodrum'da bira içerken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada dönmeye başladı.

Muharrem İnce'nin sağ kesimden oy almasını engellemek için bu görüntüler bütün sosyal medya mecralarında yeniden paylaşıldı.

İÇKİ İÇERKEN FOTOĞRAFLANMIŞTI: İnce bu fotoğrafı ortaya çıktıktan sonra "Enerji içeceği içiyordum." gibi açıklamalar yapmış, kimseyi bu konuda ikna edememişti. Bugün Sözcü Gazetesi'ne konuşan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yeniden bu fotoğraf soruldu.

SİZE CEHENNEMLİK DİYORLAR: "Bira içtiğiniz için size cehennemlik diyorlar." sorusu üzerine İnce, "FETÖ'cülerden elde edilmiş fotoğraf, ne zaman içtiğim tartışmalı" dedi.

"Hangisinin daha ayıp olduğunu kamuoyu takdir etsin. Ne zaman içtiğim de tartışmalı. FETÖ yöntemleriyle elde edilmiş fotoğrafı da kenara koyuyorum."