BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'nin vekillik kriterlerini açıkladı! Abdullah Gül ile irtibatı kesmemek...

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in eski sağ kolu olarak bilinen Hüseyin Gülerce, Star Gazetesi'ndeki yazısında AK Parti'deki vekillik kriterlerini sıraladı. Gülerce'nin kriterler içinde Abdullah Gül'le isrtibatı kesmemeyi sayması dikkat çekti.

Abone ol

Star yazarı Hüseyin Gülerce, AKP'deki vekillik kriterlerini sıraladı. Gülerce'nin sıralamasında "Abdullah Gül ile irtibatı kesmemek suretiyle vefasızlık kulvarında gidip gelmek " maddesi dikkat çekti.

Gülerce yazısında şunları söyledi: "Erdoğan’ı güçlü kılmak ve istikrarı korumak adına Meclis’te AK Parti+MHP çoğunluğu bulunması gerekiyor.

Sayın Erdoğan partisinin adaylarını belirlerken ciddi bir yenilenmenin işaretlerini verdi. Belki de 600 milletvekilliği için aday listelerinde 3’te 2 oranında yeni isimler göreceğiz.

AK PARTİ'DE KRİTERLER NE OLABİLİR: 1. FETÖ hassasiyeti. 2. Performans değerlendirmesi. 3. Sadakat ve sadakatsizlik. Erdoğan ismine gizli muhalefet yapmak ve bu hissiyatla A. Gül ile irtibatı kesmemek suretiyle vefasızlık kulvarında gidip gelmek. 4. Sevilen, sayılan ve liyakat sahibi olmak."