BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu'nu yerin dibine soktu

Ahmet Hakan bugünkü yazısında gaf yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu adeta yerin dibine soktu.

Abone ol

Referanduma sunulan Anayasa değişikliğinde başbakanlığın kaldırıldığından habersiz olan Kılıçdaroğlu, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın diline düştü.

Önceki gün konuk olduğu radyo programında tarihi bir gafa imza atan Kılıçdaroğlu, gündemden düşmüyor. Kılıçdaroğlu'nu kaleme alan Ahmet Hakan'a göre bu gaf değil alenen cehalet. Sözü daha fazla uzatmıyor ve Kılıçdaroğlu'nu yerin dibine soktuğu yazıyla sizleri baş başa bırakıyoruz:

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN DURUMU

"CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir radyo programında aynen şöyle demiş: Diyelim ki yeni sistemi kurduk. Cumhurbaşkanı başka partiden, başbakan başka partiden...Ne olacak? Nasıl anlaşacaklar?

Hahahahaha! Komik, gerçekten komik... Ağzını her açtığında “tek adam”, her kapattığında “tek adam” diyen Kemal Kılıçdaroğlu...
Yeni sistemi resmen “iki adam” üzerinden tarif ediyor.

Gerçi ben gülmeyi tercih edenlerdenim ama durum aslında tam bir “güler misin, ağlar mısın” durumu... Peki Kemal Bey’in bu yaptığına “gaf” denebilir mi?

Sözlükler şöyle tarif ediyor “gaf”ı: “Yersiz, beceriksiz, zamansız söz veya davranış, patavatsızlık, pot...” Kemal Bey’in söylediği söz... Yersiz bir söz değil ki... Beceriksiz bir söz değil ki... Zamansız bir söz değil ki...

"GAF YAPSA YİNE İYİYDİ ASLINDA"

Ayrıca ortada ne patavatsızlık var ne de pot. Doğru kelime “gaf” değildir burada. Doğru kelime “cehalet” kelimesidir. Alenen cehalet. Resmen cehalet. Gaf yapsa yine iyiydi aslında.

Hiç değilse CHP’lilerin... “E sizin lideriniz de gaf yapıyor, ne var yani?” falan diyerek topu çıkarma imkânı olurdu. Oysa bu topun çıkarılma ihtimali sıfır. “CHP iyi gidiyor” falan diyorduk ya...
Galiba nazar değdi. Kemal Bey siz en iyisi acilen bir kurşun döktürüverin."