BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Edip Uğur konuştu! Eşiyle ilgili iddia gerçek mi?

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ağlayarak istifa eden Ahmet Edip Uğur ilk kez konuşurken eşi Nurgül Uğur hakkında CHP Milletvekilinden bomba bir iddia geldi. Ahmet Edip Uğur ise tehdit iddialarına açıklık getirdi.

Abone ol

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur olay yaratan istifa açıklamasında tehdit edildiğini söylemişti. Ahmet Edip Uğur'da ilk kez konuşurken eşi Nurgül Uğur ile ilgili CHP'li vekilin ortaya attığı iddiaya Balıkesir Valiliği'nden açıklama geldi. İşin iş yüzü hiç de vekilin dediği gibi değil.

Ahmet Edip Uğur'un tehdit açıklamasıyla ilgili olarak bomba iddia CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutçu'dan geldi. Havutça, Ahmet Edip Uğur'un evine Ankara'dan giden polislerin olduğunu, eşi Nurgül Uğur'un da bu polisler tarafından gözaltına alındığını iddia etti. Havutça konuyla ilgili şunları kaydetti: 'Sayın başkanın eşinin terörle mücadele ekibi tarafından gözaltına alındığını, bir gün gözaltında tutulduğunu ve bunun üzerinden başkanın tehdit edildiğini duydum.'

GÖZALTI İDDİASI DOĞRU MU? VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Havutçu'nun gözaltı iddiasına Balıkesir Valiliği açıklama ile yanıt verdi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada Nurgül Uğur'un gözaltına alındığı iddiasının gerçek olmadığı belirtildi ve şu bilgiler verildi;
-"Bu tür asılsız iddialar Ahmet Edip Uğur ve ailesini de rencide etmektedir. 7/24 üstün hizmet anlayışıyla görev yapan güvenlik güçlerimizi de zan altında bırakmak en büyük haksızlıktır. Sayın milletvekilimizin hayal ve dedikodu kaynaklı mesnetsiz ifadeleri sorumluluk anlayışı ile bağdaşmamaktadır. "

TEHDİTLER KİMDEN GELDİ?
Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da istifasından sonra ilk kez konuştu. Türkiye'nin gündemine oturan 'tehdit edildim' sözlerine açıklık getiren Uğur, “O tehditler elbette ölüm düzeyinde değildi. Ama ayrıntı vermek istemiyorum. Yargıya gitmeyi de düşünmüyorum” dedi.

SİYASETE BİR DAHA DÖNER Mİ?
AK Parti'den de istifa eden Ahmet Edip Uğur yeniden siyasete girme konusunda ise "Benim işim gücüm var. Onlara bakacağım. 8 torunum var. Onlarla daha fazla vakit geçireceğim. Şimdilik yeter diyorum ama yarın bir gün ne gösterir bilemeyiz” dedi.

İbrahim Kalın'dan Ahmet Edip Uğur'un 'tehdit' iddiası hakkında açıklama

Balıkesir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Edip Uğur ve eşi Nurgül Uğur'un 3 çocukları var. Edip Uğur artık torunları ile ilgilenmek istiyor. 

Ahmet Edip Uğur eşi kimdir? Nurgül Uğur nereli?

Ahmet Edip Uğur istifa açıklaması olay! Ağlayarak bombaladı