BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ağrı'da belediyeden değerlendirme toplantısı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Abone ol

Toplantı öncesi basın mensupları ile sohbet eden Başkan Arslan daha sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Seçim öncesi verdikleri tüm vaatlerin sonuna kadar arkasında olduğunu belirten Başkan Arslan "Görev süremizin sonuna geldiğimizde vaat ettiğimizin çok üstünde iş yaptığımızı göreceksiniz. Ekibimle birlikte yaptığımız işlerle halkımıza umut olduk. Çok güzel ve ciddi projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bu yıl Kentsel Dönüşüm alanı olan Fatih, Yüzüncü Yıl ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerini şantiyeye döndüreceğiz. Yine birçok mahallemizde çalışmalarımız sürecek" dedi.

2'İNCİ SEBZE PAZARI GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde çekilen kura sonucu açılan Sebze Pazarı ile Eski Van Caddesi'ni trafiğe açtıklarını ifade eden Başkan Hasan Arslan, bu caddenin yapılacak olan düzenlemeler ile çok güzel hale getirileceğini söyledi. Seyyar satıcı sorununu çözmek için çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Arslan "İlimizde kütüphane kavşağında bulunan seyyar satıcıların bir araya toplanması için bu bölgede ikinci sebze pazarını yapacağız. Bu konuda tüm çalışmalar tamamlandı. Kısa sürede bu bölgeyi rahatlatacağız" dedi.

ARAÇ FİLOSU GENİŞLEYECEK

Ağrı halkına daha iyi hizmet edebilmek adına araç filosunu genişletmek için büyük uğraş verdiklerini dile getiren Başkan Arslan "Daha önce aldığımız 11 adet çöp aracı, 6 adet otobüsümüzü halkımızın hizmetine koymuştuk. Şimdi 2 adet kanal açma makinesi, 1 adet arazöz, 1 adet itfaiye aracı alacağız. Alacağımız araçlarla sıkıntılar biraz daha hafifleyecek ve halkımıza daha hızlı hizmet vereceğiz" dedi.

PARKE BORDÖR ÜRETİMİ YAPACAĞIZ

Ağrı Belediyesi olarak parke ve bordür üretimi için yeni makineler aldıklarını bu makinelerin önümüzdeki günlerde kurularak üretime başlayacağını belirten Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu makinelerle parke ve bordör üretimini kendilerinin yapacağını söyledi. Temizlik konusunda şikayetleri en aza indirdiklerinin altını çizen Arslan "Temiz ve modern bir Ağrı için çalışıyoruz. Halkımızdan temizlik konusunda ciddi destekler bekliyoruz. Tüm mahalle ve sokaklara bıraktığımız konteynerlere sahip çıkılmasını istiyoruz. El ele verirsek temizlik konusunda sıkıntımız kalmaz" şeklinde konuştu.