BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.411,63
HABER /  DÜNYA

Ağlayan kızının burnunu çiğneyerek kopardı

Hindistan'da inanılmaz bir olay yaşandı. Baba 5 aylık kızı ağlıyor diye kızının burnunu ve üst dudağını çiğneyerek kopardı.

Abone ol

Rajasthan eyaletinin Bikaner bölgesindeki Siyana köyünde tarlada ırgatlık yapan Bhadar Singh daha 5 aylık kızını şimdiden estetik ameliyata muhtaç etti. Ağlayan küçük kızın bir türlü susmamasına tahammül edemeyen öz babası kızın burnunu ve üst dudağını sakız gibi çiğneyip zarar verdi.

Radha adlı bebeğine zarar veren baba gözaltına alınırken Hindistan yasalarına göre tehlikeli şekilde yaralama olayın nedeniyle 10 yıl hapis istemiyle yargılanacak. Polise göre 36 yaşındaki baba akşam eve geldiğinde karısı Santosh kendisine ve bebeğin eline kına yakıyordu. Karısına kalkıp çalışmasını söyledi. O da kınalı ellerini gösterdi. Buna sinirlenen baba karısını dövmeye başladı.

KIZININ BURNUNU VE DUDAĞINI ÇİĞNEDİ

Bu sırada evdeki çocuklar ağlamaya başladı. Ancak 5 aylık bebek susmak bilmedi. Buna sinirlenen baba küçük kzın burnunu ısırdı. Adeta bir ciklet gibi burnunu ve üst dudağını çiğneyen baba küçük kıza onarılmayacak bir zarar verdi.

Yerel bir hastaneye götürülen bebeğin acil tedavisi yapıldı. Ancak estetik ameliyat için daha geniş imkanı olan hastaneye götürülmesi gerekiyordu. Bir grup gönüllünün öncülüğünde Jaipur Sawai Man Singh Hastanesi'ne götürüldü. Şimdi hastanede doktorlar küçük kızın ameliyatı için çalışmalara başladı. Annesi ise tekrar köyüne dönmek zorunda kaldı.