BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ağca'nın mektup arkadaşı şaşırttı.

Abdi İpekçi ile beş yıldan bu yana mektup arkad aşlığı yapan Rabia Özden Kazan, Nazlı Ilıcak'a derdini döktü. Özden'e göre Ağca ile aralarında nişanlılık bağı hiç olmamış...

Abone ol

Mehmet Ali Ağca'nın mektup arkadaşı Rabia Özden Kazan, bugünlerde çok dertli. Ağca ile aralarında nişanlılığın hiçbir zaman olmadığını belirten olarak Özden, içini Nazlı Ilıcak'a döktü:

Yazı: Nazlı Ilıcak
Kaynak:  

5 yıl süreyle hapishanede Ağca ile mektuplaşan Rabia çok dertli.

Bugün bir basın toplantısı yapacak. Özellikle “Kendi kendine gelin güvey oldu” sözlerinden alınmış. Tabiî bu sözler Ağca’ya ait değil; avukatı Mustafa Demirbağ veya kardeşi Adnan’ın sözleri.

Rabia şöyle konuşuyor:

“Bizi karşı karşıya getirmek istiyorlar. Ben hiçbir kimseye Ağca ile nişanlandık veya nişan attım demedim. Konuşmadıkça birileri benim adıma lâf üretiyor. Ağca ile aramızda duygusal bir bağ var. Ben bu ilişkiyi ciddiye alıyorum. Ağca’ya sevgi ve saygı duyuyorum.” Rabia duygusal bir kız. Kendisinin de sık sık tekrarladığı gibi Yengeç burcu. Ama, gördüğümüz kadarıyla Ağca ile arasını açmak isteyenler var. Ne de olsa Ağca bugün maddi olarak büyük bir parayı ifade edebilir.

Ne kadar mı? Reuter Ajansı 2 milyon dolara Ağca’yı bağlamak istemiş; 50 milyon dolar talep edilince, bu iş suya düşmüş.

Bence, Ağca’nın çok önemli sırlar vereceği iddiası doğru değil. Bugüne kadar her şey söylenildi; çok şey yazıldı çizildi. Ama yeni bir teori ortaya atsa, bu gene ilgi çeker ve okunur. Bu yüzden, Ağca, habercilerin gözünde halâ çok para ediyor.