BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  GÜNCEL

Afrin harekatına destek veren ünlüler kimler? Sınıra gittiler

AFRİN harekatı sürerken bir grup ünlü sanatçı sınıra giderek TSK'ya destek verdi. Harekatın 27. gününde gelen bu destek çıkartmasında yer alan ünlüler arasında Tamer Karadağlı, yavuz Bingöl, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli gibi isimler vardı. İşte sanatçıların mesajları;

Abone ol

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik harekatı 27 gününe girerken ünlü sanatçılardan destek geldi. Sınıra giden bir grup ünlü burada TSK'ya destek veren açıklamalar yaptılar.

Peki Afrin'e destek için sınıra giden isimler kimlerdi? Lisetedeki ünlü isimler şunlar : Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Yavuz Bingöl, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Emre Kızılırmak, Zuhal Yalçın, Sefa Zengin, Deniz Oral, Erhan Yazıcıoğlu

AK PARTİLİ VEKİL İLE GİTTİLER

"Sanatçı ve Mehmetçik El Ele" sloganıyla gerçekleşen programa katılan sanatçılar beraberlerindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile Antakya'da bir otelde basın toplantısı düzenledi. Karacan, yaptığı açıklamada, Hatay'da Mehmetçikle öğrencilerle, sınır köylüleriyle ve esnafla bir araya geleceklerini belirtti.

YAVUZ BİNGÖL: MEŞRU GÖRÜYORUM Yavuz Bingöl yaptığı açıklamada "Son CIA raporunda PYD’nin PKK’nın Suriye’deki milis gücü olduğu açıkça belirtildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği de oydu.  Yapılan operasyonu ben şahsen çok meşru görüyorum" dedi. 


Tamer Karadağlı "Bir tane Türkiye var o da bizim vatanımız. Mehmetçiğin yanında olmak bizim görevimiz. Bundan sora da bir sürü sanatçı gelecektir" diye konuştu. 

VOLKAN SEVERCAN: SAVAŞ SADECE CEPHEDE DEVAM ETMİYOR
Volkan Severcan yaptığı açıklamada "Hepimiz elimizden geldiğince buraya geldik. Meslektaşlarımızı temsilen buradayız. Biz Tamer'le askerliğimizi de beraber yapmıştık. Bildiğimiz çok önemli bir şey var ki savaş sadece cephede devam etmiyor. Bizler cephedeki Mehmetçiğimize destek olmak için, şehitlerimizin acısını paylaşmak için buraya geldik" dedi. 

ERHAN GÜLERYÜZ: BURAYA ACILARI PAYLAŞMAYA GELDİK
Erhan Güleryüz, "80 milyon tek bir yürek olarak gerçeğin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Mehmetçiğimizin bu bölgeyi toparlayacağına eminiz.Burada Hatay’da Reyhanlı’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını da paylaşmaya geldik. Sanat ve sanatçının da Mehmetçikle beraber olduğunu söylemek istiyorum" diye konuştu.